ukrajina plyn blokuje a neposiela dalej do europy... pri moci ma prozapadnu vladu viktora juscenka ktory je ako babka a je ovladany USA... ono to znie zaujimavo ale co ak americania vyprovokovali tuto krizu zamerne a ukrajina tomu dopomohla aby dehonestovali rusko v ociach europy ako nespolahliveho strategickeho partnera?
@jajooo ukrajina sa chce ociernit v ociach eropy preco to neviem , ale znamena to ze ma za sebou niekoho velkeho a rusi to niesu.. je to amerika.. maju problemi s krizou.. nevedia co robit tak sa seru do eropy.. ale vlastne to my smrtelnici asi nezistime kto zatim je.. ..
@14 ak veris tomu co pisu v novinacha hovoria v TV tak sa ti ani necudujem ze ti to nedava zmysel... media uz davno niesu slobodne. ani na vychode ani na zapade .. slozia iba na masirovanie mozgov obycajnych ludi aby skalali tak ako niekto vplyvny piska
@dhampir preboha... ja študujem politológiu, a je mi zle zo všetkých konšpiračných teórii bez dôkazov, neustále poukazujúc na zlé imperialistické USA absolútne zatracujúc iné, jednoduchšie a bezprostrednejšie dôvody. Ludia bez toho, aby viac videli do problematiky Rusko-Ukrajinských vzťahov, alebo do vnútropolitickej situácie v Ukrajine, vyvodzujú závery ktoré počuju práve v médiach. Že nie sú slobodné, že slúžia na masírovanie mozgov? Ano, nepriamo. Za honbou za správou kolkokrát aj nevedomky zamlčujú. Ale to ako to opisuješ ty je na smiech. Ano sú poplatné svojim majitelom, sú nástrojom na manipuláciu verejnej mienky, a je to pekne vidieť aj na tom ako väčšina Slovákov papká kecy o vine Ukrajiny.
Ale veď škaredé zlé USA je na vine všetkého, ale dobručké milučké Rusko s ďáďom Putinom, a s jeho družinou oligarchov samonominujúc sa do pozícii vo vládnych apraátoch nemôže za nič.
@dhampir čakám na tie odkazy...
za svojím názorom si stojíš a nezmeníš ho? tak potom načo sa vôbec budeme baviť? na jednej strane človek čo sa chce nezaujato dozvedieť fakty a na druhej rusofil so zaťatým postojom?
@dhampir prepáč, ale protiprúdu.info neberiem ako seriózny spravodajský portál. nepochybne je mnoho vecí pravdivých, ale bohužial je koncipovaný príliš propagandisticky, jednostranne. Internet je ešte väčšou studňou propagandy ako iné médiá. Radšej si utváram názor zo serióznych publikácií.
@dhampir protiprudu.info je mi už dávno známa vec, preto. Že budeš ty prijímať propagandu extrémnej pravice, je tvoja vec. Na jednej strane vravíš o vymývaní mozgov slobodnými médiami, ale nemáš problém veriť jednostranným zaujatým článkom od neoľudáckych pohrobkov.
Dôveryhodný zdroj? seriózne štúdium a univerzitná knižnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
podla mna nieco na tom pravdy bude.....
inak včera som sa šmykol na lade. to diverzanti z USA ho tam nastražili!
Ale veď škaredé zlé USA je na vine všetkého, ale dobručké milučké Rusko s ďáďom Putinom, a s jeho družinou oligarchov samonominujúc sa do pozícii vo vládnych apraátoch nemôže za nič.
tu mas odkazy... precitaj si tie clanky tam a potom sa podme bavit....
za svojim nazorom si stojim a nezmenim ho... na vine je ukrajina!
za svojím názorom si stojíš a nezmeníš ho? tak potom načo sa vôbec budeme baviť? na jednej strane človek čo sa chce nezaujato dozvedieť fakty a na druhej rusofil so zaťatým postojom?
» protiprudu.info/januar09.html#u...
@All prosim diskutujme na urovni... urazky si nechajme pre seba
tak uved tvoj pre teba doveryhodny zdroj...
Dôveryhodný zdroj? seriózne štúdium a univerzitná knižnica
mimochodom uy doslo k dohode medzi ruskom a ukrajinou
» ekonomika.sme.sk/c/4267984/rusko...