keď už si musím vybrať tak Gaga. aspoň je originálna a má svoj štýl. beyoncé je len veľkohubá mulatka z hlasom, ktorý neuškodí ale ani nenadchne a všetky jej pesničky sú rovnaké. tuctová len mala šťastie
@mizoyka tak náhodou Gaga spievať vie, tá ma bohovský talent. Pričom ale ja nepočúvam ani jednu z nich, Beyonce už vôbec nie, táto hudba mi nič nehovorí. Ale Gaga tá má live čisto s klavírom skvelé. Hlas čistý a intonácia perfektná. Takže keď niekto povie že nevie spievať alebo že je "akože" speváčka tak sorry ale do hudby potom asi vie hovno.
K téme, ja som skôr za Tarju Turunen, Amy Lee, Sharon den Adel, Tori Amos, Courtney Love a Sinéad O´Connor
@curtis132 hned za tym, ako ju pochvalis za pravopis, urobis gramaticku chybu.
Nerozumiem otazke. Lepsia v com? Varit bude zrejme lepsie Beyonce, je to na nej aj vidiet a Lady Gaga je lepsia v rucnych pracach, lebo si na rozdiel od Beyonce vidi cez prsia na ruky...
@darkkizz ak si si nevšimla,každý si tu môže vyjadriť vlastný názor... Gaga je akože "speváčka",po pár rokoch si na ňu nikto ani len nespomenie,keď sa ľudia nasýtia jej dementných kostýmov a chytľavých refrénov,ktoré vylezú na nervy po 3 počutiach...to je môj názor a nezmením ho
ty sa hraj na to,že si všeznalec hudby...a daj tím,ktorí majú u riti tvoje názory na hudbu pokoj,dovolím si však povedať,že ja počúvam skvelú hudbu,ktorá mi vyhovuje a takéto prechodné "hviezdičky" neuznávam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@fr4nk1 Masha z Arkony?
A s týchto sa mi ani jeden nepáči.
ale nie, take Halo trebars je dost dobre...a este aj ine, co ma, mi az tak nevadia
táto.
a
Maria Brink
K téme, ja som skôr za Tarju Turunen, Amy Lee, Sharon den Adel, Tori Amos, Courtney Love a Sinéad O´Connor
Nerozumiem otazke. Lepsia v com? Varit bude zrejme lepsie Beyonce, je to na nej aj vidiet a Lady Gaga je lepsia v rucnych pracach, lebo si na rozdiel od Beyonce vidi cez prsia na ruky...
ty sa hraj na to,že si všeznalec hudby...a daj tím,ktorí majú u riti tvoje názory na hudbu pokoj,dovolím si však povedať,že ja počúvam skvelú hudbu,ktorá mi vyhovuje a takéto prechodné "hviezdičky" neuznávam..
maj sa