Kubo... sprosté decko ktoré neznesie keď má niekto iný pravdu a povie mu niečo narovinu....a jak misovi nastal do veci.... jebo...
števo je tiež kus kkta, henta blondina tiež ako truba, ta monika tak ona je zasa sprosta a mne nesympaticka a mamička lena je sprosta len tym že tam šla tehotná...a nelubi sa mi jak tam furt reve....a najnormálnejší je tam mišo sám proti šetkým ale šetci sú tam jebnuty....
Michal je inteligentny, ale tie jeho ironicke pozy : /
Denne prichadzam so styku s ludmi ktorych nemam rad a vobec sa tym netajim , ale keby som mal mal v kuse vyhrnute obocie, asi by ma bolelo celo.
Vadi mi na nom ta prehnana gestikulacia... povzniest sa nad nieco, odosobnit sa od osobnych pocitov a proste pretrvat je tiez umenie ktore o niecom hovori.
Ale inak je tam najintelgentnejsi podla mna.
Kubo.... to je proste element , nekoordinovany zivel..... na burku sa tiez nema zmysel hnevat.... proste sa jej vyhnete.
Ta tehotna.... na tej mi vadi len to, ze je tehotna. Tehotna tam nema co robit. A este jak sa do tej studenej vody trepala..... no koment.
Ostatni su tam pre mna taki nejaki nevyrazni..... ale to uz je vec vkusu.
Paradoxné je, že Jakub sa vôbec necíti byť za svoje konanie vinný. „Mám taký zvyk, že keď sa s niekým pohádam, tak mu potom niekde načúram. A preto som mu našťal do batožiny. Iba tak - z recesie,“ vysvetlil mladík z Popradu.
Tá tehotná ženská. Tú by som zbila tak že by si nepamätala svoje meno za to čo robí so sebou tam. Ale celkovo si myslím, že asi by som tam ublížila každému.
@tikalok nepofuka mu to nik lebo vsetci su rovnaki kokoti ...len uz je to trapne s tym Ficom najma z ust 17 rocneho co ked bol Dzurinda aj Fico ..tak pri prvom autickam garaz staval a pri druhom hral futbal a spravy a situaciu ani nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
najväčší idiot je ten,čo to vymyslel...
Proste Michal je najlepší!
števo je tiež kus kkta, henta blondina tiež ako truba, ta monika tak ona je zasa sprosta a mne nesympaticka a mamička lena je sprosta len tym že tam šla tehotná...a nelubi sa mi jak tam furt reve....a najnormálnejší je tam mišo sám proti šetkým ale šetci sú tam jebnuty....
Denne prichadzam so styku s ludmi ktorych nemam rad a vobec sa tym netajim , ale keby som mal mal v kuse vyhrnute obocie, asi by ma bolelo celo.
Vadi mi na nom ta prehnana gestikulacia... povzniest sa nad nieco, odosobnit sa od osobnych pocitov a proste pretrvat je tiez umenie ktore o niecom hovori.
Ale inak je tam najintelgentnejsi podla mna.
Kubo.... to je proste element , nekoordinovany zivel..... na burku sa tiez nema zmysel hnevat.... proste sa jej vyhnete.
Ta tehotna.... na tej mi vadi len to, ze je tehotna. Tehotna tam nema co robit. A este jak sa do tej studenej vody trepala..... no koment.
Ostatni su tam pre mna taki nejaki nevyrazni..... ale to uz je vec vkusu.
Ti ludia tam isli zo seba robit sasov dobrovolne tak preco sa na nich nezasmiat
vidim ze riadni kokoti su tam niektori o____O
mhmmmm
Lenka to vyhrá !