@lucina223 ja uplne suhlasim,ebranit mi dal poriadne zabrať,najlepšie ked si vytvoril album s mojimi fotkami a knim napisal niečo v zmysle kráľovná s diamantovou korunou(mala som vybíjanu čelenku na hlave) dalej že prichádza z nebies(bola som blízko lampy) a este vela fotike..a nezabúdam na zaplnenie TS-iek denne som od neho mala asi 5..našťastie je už preč
Každú chvíľu tu vznikne nejaké nové fórum, anketa, ktorej užívateľ sa len aby ju mohol vytvoriť zaregistruje , kto si ich má pamätať keď vyliezajú z jám stále nový a nový jak krtkovia ?
@lucina223 prepáč nie nepoznám ho ale ty si asi tiež nemala potyčku s @aneta721 je schopná písať také bludy a vymysly ... je totalne arogantná ....dokáže ti behom sekundy poslať 10 Ts-iek plných dristov a vyhážiek a stupidností,,,, dokáže behom 2 sekúnd okomentovať každú tvoju fotku ..... proste hotový prípad na liečenie ..važne :/
@popoluska15 aj to je indivíduum, i keď hentoho nemenovaného sa dalo pochopiť zčasti kúsok ts bol normálny,že sa dalo reagovať,ale potom ako začal splietať 5 cez 9... a inak kukni si,čo písala @thisismyname v @10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov