Kto je sám na silvestra a ako trávite túto nezvyčajnú chvíľu
Nieje to každý deň že je posledný deň v roku a tak by ma zauimalo, že tí čo nemali toľko štasta aby boli s partiou ako trávia dnešok, Ja napríklad s vínom a Rockovou Republikou... na cvilu sa tu stavil kamoš ale inak som sam... vlastne furt som sam
Každý deň je iný a v tom sú všetky rovnaké, jeden z paradoxov života.
Tento deň nie je výnimka, ak si odmyslím popudy kolektívneho vedomia k zhlukovaniu sa, rozhadzovaniu delobuchov a intoxikácii alkoholom, vďaka za opýtanie. : )
Pár dôležitých chvíľ som strávil s jednou nádhernou bytosťou, a teraz preklenúvam noc s hudobným podmazom playlistu Berlin Beats (House & Minimal). A robím si radosť odomykajúc nové brány kreativity.
Uplne ale uplne jedno mi to je či je rok 2015 alebo 2016 gregorianskeho kalendara, ked sa chcem ožrat ožeriem sa a nepotrebujem takuto trapnu zamienku,dovod. Tuto nezvyčajnu chvilu som travil tak že som okolo 22,30 zaspal a o 8,00 vstal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tento deň nie je výnimka, ak si odmyslím popudy kolektívneho vedomia k zhlukovaniu sa, rozhadzovaniu delobuchov a intoxikácii alkoholom, vďaka za opýtanie. : )
Pár dôležitých chvíľ som strávil s jednou nádhernou bytosťou, a teraz preklenúvam noc s hudobným podmazom playlistu Berlin Beats (House & Minimal). A robím si radosť odomykajúc nové brány kreativity.
ola, birdz
Frajírek ?