@5 ja pijem víno a každým pohárikom sa cítim viac fit ešte druhú fľašu a možno budem aj lietať a sám doma ako prst v riti, cítim sa sám dáko .. kurva to bdue asi tým, že naozaj som
Uff nemohol by som víno v tomo stave. Líca ma bolia,v hlave tlak ,sople mi tečú po kolená. Zišla by sa nejaká opatrovatelka,hocijaká nízka,čiernovlasá na vysokých opätkoch.
tiež som sám doma :/ a cez deň som sa šprtal v knihách lebo o týždeň ma čaká skúška a to som sa v živote neučil dlhšie ako dva dni.... smutný tento silvester :/
aspoň správa by potešila od niekoho kto sa ešte nudí ale je fajn vedieť že nie som sám na silvestra doma
@austin1991 to ti teda nezávidím to čo študuješ? ja to našťastie tak nasáčkované nemám ale aj tak viem že cez tú skúšku na ktorú sa učím aj tak neprejdem, lebo vyučujúci ma tak preventívne nepustím aj keby som to vedel odpredu odzadu a on vie že 1700 strán tak nikdy nebudem vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čo sa to deje s tvojou popularitou
a uz ma netaguj primitiv nemam chut ti napisat ani jedno pismenko lebo si jebnuty retard
to ja nie, to birdz, robí automatický, lebo je tak nastanený na deviantov tvojho kalibru
dnes je Silvester treba sa radovať a nie byť ofučaný
aspoň správa by potešila od niekoho kto sa ešte nudí ale je fajn vedieť že nie som sám na silvestra doma