Tak čoo ľudia, kto z vás je sám ako kôl v plote? Nemáte chalana alebo babu? Tak si môžeme podať ruky. Niežeby ma nikto nechcel, ale neviem nájsť toho správneho noo čooo už... mám trošku smolu, nie? Ale aj takí musia byť. Tak poďte sa vyplakať somnou nad
hrozne ma mrzí, že sa tu na tvojej stránke nikto nezastavil.želám ti úprimnú sústrasť,že nepoznáš lásku.ani ja nie.ešte nikdy som s nikým nechodil a viem, že aj keď dvaja budú spolu chodiť a neprejde iskra, tak láska medzi tými dvoma nebude.ak to nie je pravda, v pohode dám ruku za to do ohňa.som si istý.želám pekný život.
Smutny: to je jasne, ze musi prebehnut iskra... ale nemusi prebehnt hned na prvom rande. Ak tak zufalo hladas dievca a nevies ako na to, skus to napriklad cez pokec, dohodni si stretko... nevzdavaj sa!
no v 16 sa vydavat nepojdeme, ze? aj ked by sme uz mohli, ale zas neprehanajme to...
ved chod s kamosmi von, rob to, co ta bavi a pride vsetko, ked to nebudes cakat... teda tak sa to hovori a ako sa tak pozeram, bude to tusim aj pravda...
nick je deprimujúci, ale dnes ma to nejak netrápi. možno si fakt nevyberám správnych, ale keby ma niekto skutočne chcel, tak by neváhal a naznacil.zial nevychádza.a sledujem reakcie ludí, ci po mne nejdú.nejdú.preco by som mal byt odstrašujúci prípad?nechapem
ajojte vsetci aj ja som uz dlhsiu dobu sama ale aj ja mam vybornych kamosov a kamosky bez nich by sa mi to zdalo prestrasne ale s nimi sa to da aj vydrzat a nemysliet na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ved chod s kamosmi von, rob to, co ta bavi a pride vsetko, ked to nebudes cakat... teda tak sa to hovori a ako sa tak pozeram, bude to tusim aj pravda...
ak chcete tak mi napiste aspon pokecame
A byt sam/a tiez nie je chvilu zle....