Čo všetko dokážeš povedať skutočnému priateľovi? Ako sa k nemu správaš? Ako rýchlo mu odpustíš? Čo najhoršie by si dokázal urobiť skutočnému priateľovi?
Čo všetko dokážeš povedať skutočnému priateľovi? Ako sa k nemu správaš? Ako rýchlo mu odpustíš? Čo najhoršie by si dokázal urobiť skutočnému priateľovi?
povedať zrejme všetko, fakt asi nie je nič, čo by som jej nepovedala, teda nechcela povedať, správam sa k nej úplne prirodzene čo je pre mňa hlavné a som úprimná, nemusím klamať a veľa sa smejeme...nič, nikdy by som si to neodpustila
mám zopár priateľov milujem ich, som k nim mrcha oni ku mne a tolerujeme si to. urážame sa na sekundy a potom sa smejeme. Vrieskame, bojíme sa o seba. poviem im všetko, nechápu..jedna chápe ale vlastne na tom nezáleží. sú pre mňa a ja pre nich. som sebec a nepúšťam ich. a odpúšťať...nie je čo. áno vytkneme si čo neznášame, lebo tón a protivnosť ale starajú sa. skutoční priatelia sú ľúbim ich , pením a trhám ak im niekto ubližuje...
a najhoršie čo im môžem urobiť? tváriť sa sladko neúprimne.
niekde som čítala že cč je priateľstvo, :"Niekoho som zabil" a on sa opýta:"A kam ho zakopeme?"
Páči sa mi to, priateľ by mal byť ten, ktorý je s tebou, možno nie fyzicky, ale myslí na teba, keď ti je zle, keď nemáš náladu na nič, niekto, kto ťa pozná, vie, čím ťa poteší, a kto o tebe vie veci, ktoré by si ostatným nepovedal, kto ťa berie takého, aký si a nesnaží sa ťa zmeniť, kto akceptuje tvoje záujmy, záľuby, nevadí mu iný obľúbený film alebo hudba, nikdy ti nepoložia telefón , a spomenú si na teba aj keď nemáš na facebooku, pokeci, či icq napísaný dátum narodenia. Aspoň to je/sú pre mňa priatelia..
nadvazujem kamaratstva s velmi vela ludmi ,ale nemyslim si ,ze by nieco z toho bolo skutocne priatelstvo ,mozno len jeden pripad s jednou holkou ...tej mozem povedat vsetko ,uplne .-.....a ona aj vie vsetko ,mozem plakat pred nou ,a snazim sa poomahat si ako sa len da .....a samozrejme je to vzajomne ona ma tiez vo mne priatelku
mám jednu kamarátku ktorej poviem naozaj všetko, správam sa ku nej tak ako sa ona ku mne odpúšťať jej? a čo jej mám preboha odpustiť? a to fakt neviem že čo...
Skutočnému priateľovi hovorím všetko, aj skľučujúce pravdy, OKREM vecí mojich stavov a nálad sa týkajúcich, ktoré by ho zarmútili. Správam sa k nemu láskyplne drzo. Nemám mu čo odpúšťať, práve preto je to môj skutočný priateľ. Nemám rád sklamania.
A čo najhoršie by som dokázal je relatívne... nič nie je dobré ani zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dokazem jej povedat skoro vsecko ...
správam sa knej super ,ine si nezaslúzi
zatial som jej nemal co odpústat
A na poslednú neviem odpovedat
povedať zrejme všetko, fakt asi nie je nič, čo by som jej nepovedala, teda nechcela povedať, správam sa k nej úplne prirodzene čo je pre mňa hlavné a som úprimná, nemusím klamať a veľa sa smejeme...nič, nikdy by som si to neodpustila
Správam sa k nim tak, ako mi moja náladovosť dovolí
Neodpúšťam, nemám čo.
Vyfajčiť cigarety bez jeho vedomia
a najhoršie čo im môžem urobiť? tváriť sa sladko neúprimne.
Páči sa mi to, priateľ by mal byť ten, ktorý je s tebou, možno nie fyzicky, ale myslí na teba, keď ti je zle, keď nemáš náladu na nič, niekto, kto ťa pozná, vie, čím ťa poteší, a kto o tebe vie veci, ktoré by si ostatným nepovedal, kto ťa berie takého, aký si a nesnaží sa ťa zmeniť, kto akceptuje tvoje záujmy, záľuby, nevadí mu iný obľúbený film alebo hudba, nikdy ti nepoložia telefón , a spomenú si na teba aj keď nemáš na facebooku, pokeci, či icq napísaný dátum narodenia. Aspoň to je/sú pre mňa priatelia..
Ako sa k nemu správaš? - prirodzene
Ako rýchlo mu odpustíš? - nemam mu (jej) co odpustat
Čo najhoršie by si dokázal urobiť skutočnému priateľovi? - to co je za jebnutu otazku?
A čo najhoršie by som dokázal je relatívne... nič nie je dobré ani zlé.