@hajzelbaba mám! len tu fotky, na ktorých je to vidno, nedávam ale v porovnaní s postavou atď mám a väčšinou v ksichte pôsobím, akoby som mala tak o 15kg viac, ako mám
@alpynus tvoje filozofovanie o nepodstatnich veciach, tvoje provokacne komentare a poznamki kumne, tvoje osocovanie,(to ze si tu napisal moj nick, je osocovanie. vzhladom k povahe a stile tejto ankety), tvoje sustavne sa miesanie do mojich komentarou, ktore sa ta absolutne netikaju. mozes mas aj neviem aku skolu, ale charakter ti to neda. lebo keby si bol ty ten inteligent a mudri, za ktoreho sa tu vydavas, tak bi si absolutne neriesil co, kde ja pisem. lenze ty cielene vyhladavas prilezitosti ma osocovat a napadat.a to svecsiii o tvojom nizskom charaktere,egu a sebavedomii(kedze toto v reale si ani zdaleka urcite nedovolujes). v podstate, tvoja osobnost a charakter su znacne deformovane vlastnymy nedostatkami, ktore sa snazis zakrivat tvojim filozofovanim na tomto webe. len sa snazis to zakrit tym, ze tu vystupujes ako filozof, z "dokonalou" argumentaciou.
Ale stojíš na nesprávnych predpokladoch. Ja sa za múdreho a inteligentného nepovažujem a ani sa naň nehrám. Už len to, že na teba reagujem a strácam s tebou čas, degraduje moju inteligenciu na úroveň mentálne narušeného morského prasiatka. Som si toho vedomý, ale príliš mi to neprekáža, pretože tento interaktívny humor je jednoducho neoceniteľný
Všeobecne obľubujem ten druh humoru, v ktorom sú ľudia presvedčení o svojej neomylnosti a vševedomosti. Veľmi komické je, keď sa stoj-čo-stoj pokúšajú svoju múdrosť dokázať a obhájiť a nikdy si nepriznajú omyl. Ty si exemplárny príklad takýchto komikov. Navyše, si veľmi afektívny, urážlivý, vulgárny a reaguješ na každý podnet.
Naozaj by som si vyčítal, ak by som nevyužil túto možnosť a nepobavil sa s takýmto objektom!
A možno si časom uvedomíš, že si ostatným jedine na smiech a zmeníš svoje správanie. Alebo ti táto úloha vyhovuje, neviem : )
@alpynus na smiech jedine v tvojej chorej hlave, ty vobec spis?! asi nie, ked si tu stale. chlapce...som tu dlhsie ako ty, tak sa laskavo nepasuj tu za nejakeho hovorcu,alebo co. ja na rozdiel od teba, pisem komentare ktore maju nejaku informacnu hodnotu, a co ty? ty si doposial nenapisal nic, co bi malo aspon nejaku informacnu hodnotu. stale len tvoje filozofovanie o hovne. tu aj vo vsetkich tvojich prispevkoch. jednoducho....si taky hlupak,obmedzenec....ze nevydis....nedokazes pochopit ze tvoje komentare v anketach vobec nic ludom nedaju, a ich informacna hodnota je nulova(okrem filozofovania o hovne-viz. tvoja vcerajsia pseudodiskusia) . ty si clovek, co nevydiii dalej,ako po spicku svojho nosa.
vulgarni?! ani zdaleka....ved "kkt" znamena "Konsko Kravski Trol" aspon ja to tak pouzivam ....
Nepochybujem o tom, že si vždy všade dlhšie, že som ostatným na smiech, že som nič zmysluplné nenapísal, že som hlúpy a obmedzený a ešte neviem aký. Taktiež nemám pochybnosť o vysokej informačnej hodnote tvojich príspevkov!
A vôbec nespochybňujem tvoje tvrdenie, že som ti na smiech - aj komentáre v tomto vlákne jednoznačne naznačujú, že sa na mne skvele bavíš Všetky tie vety typu: "TI HOVORIM ....DAJ ...MI....POKOJ.....DAJ MI UZ POKOJ!!!!! NEVSOMAJ SI MA!!!!! NEKOMENTUJ MA!!!!!", "ty hajzel spinavy, som ti vravel..DAJ MI POKOJ!!!!" túto skutočnosť určite potvrdzujú : )
> vulgarni?! ani zdaleka....ved "kkt" znamena "Konsko Kravski Trol" (smajlík)
Keď to vravíš ty - tak to tak určite je! A v predošlom príspevku som zabudol dopísať, že ešte aj výborne ovládaš pravopis.
Ale aj tak som presvedčená o tom, že všetky tieto odpovede sú takéto len preto, že sa ešte neregistroval žiaden @lordofcarnage . To by bola dvojka s @ladyofcarnage !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
Ale nie, neviem... Možno darkizz a hajzelodkosti
u ostatných som "dvojkovanie" výraznejšie nepostrehla
a ked chcete objektivne odomna odpoved tak by som dal @grietusha and @mayo
a preco prave ona prva lebo dami maju prednost....
ale to zas moc rozmyslam takze tak....
Juj, a ďakujem
(a tiež by som dala prvá grietushu.)
alebo este @johny a ten @sheek
Vy sa asi neradi zabávate, však?
> ty hajzel spinavy, som ti vravel..DAJ MI POKOJ!!!!
Však ja ťa neruším : ) Len som napísal, že ťa s tvojím "bratom" považujem za najlepšiu dvojicu na birdzi.
> a tvoja mater sa zabava ze ta vykopla,ze?
Rád by som ti odpovedal, ale nerozumiem otázke (veď vieš, že som tak trochu... retardovaný, ale aspoň sa to nehanbím priznať). Skús byť konkrétnejší.
> co ty kkt domna vkuse picujes?!
Nemusíš byť vzťahovačný : ) Veď som ťa s tvojim bratom ocenil! Považujem vás za najlepšiu dvojicu na birdzi. To bol kompliment : )
> som ti vravel nie raz ze DAJ MI POKOJ!!! NEVSIMAJ SI MA!!!!
Ale veď ja ťa neruším, kľudne môžeš pokračovať v tvojich predošlých činnostiach. A rád by som si ťa nevšímal, ale ty sa jednoducho nedáš prehliadnuť
Už sa začíname trochu opakovať - neraz som už zdôraznil, že ťa neruším. A ak áno, tak ako?
Ak som ťa niekde neodôvodnene osočil, tak ma to veľmi mrzí. Kde som si dovolil takú hanebnosť?
Keď mi povieš, že prečo by som ťa mal prestať komentovať a všímať si ťa a ak tvoje argumenty budú dostatočné, tak samozrejme tvoju vôľu splním.
Kde som ťa tu osočil? : )
Už si mi párkrát písal, že ti mám dať "pokoj" - ja ti ten pokoj dávam, len sa zbytočne nerozptyľuj.
A prečo si ťa nemám všímať a komentovať? Vieš, že je skoro nemožné ťa prehliadnuť?
Ďakujem za podrobnú a kultivovanú analýzu mojej osoby! Smiem sa však spýtať na podklady a ďalšie podrobnosti tvojej štúdie?
Ale akým spôsobom z mojich ankiet, komentárov, blogov a správania vyplývajú výsledky tvojho hodnotenia mojej osoby?
Ale stojíš na nesprávnych predpokladoch. Ja sa za múdreho a inteligentného nepovažujem a ani sa naň nehrám. Už len to, že na teba reagujem a strácam s tebou čas, degraduje moju inteligenciu na úroveň mentálne narušeného morského prasiatka. Som si toho vedomý, ale príliš mi to neprekáža, pretože tento interaktívny humor je jednoducho neoceniteľný
Všeobecne obľubujem ten druh humoru, v ktorom sú ľudia presvedčení o svojej neomylnosti a vševedomosti. Veľmi komické je, keď sa stoj-čo-stoj pokúšajú svoju múdrosť dokázať a obhájiť a nikdy si nepriznajú omyl. Ty si exemplárny príklad takýchto komikov. Navyše, si veľmi afektívny, urážlivý, vulgárny a reaguješ na každý podnet.
Naozaj by som si vyčítal, ak by som nevyužil túto možnosť a nepobavil sa s takýmto objektom!
A možno si časom uvedomíš, že si ostatným jedine na smiech a zmeníš svoje správanie. Alebo ti táto úloha vyhovuje, neviem : )
vulgarni?! ani zdaleka....ved "kkt" znamena "Konsko Kravski Trol" aspon ja to tak pouzivam ....
Nepochybujem o tom, že si vždy všade dlhšie, že som ostatným na smiech, že som nič zmysluplné nenapísal, že som hlúpy a obmedzený a ešte neviem aký. Taktiež nemám pochybnosť o vysokej informačnej hodnote tvojich príspevkov!
A vôbec nespochybňujem tvoje tvrdenie, že som ti na smiech - aj komentáre v tomto vlákne jednoznačne naznačujú, že sa na mne skvele bavíš Všetky tie vety typu: "TI HOVORIM ....DAJ ...MI....POKOJ.....DAJ MI UZ POKOJ!!!!! NEVSOMAJ SI MA!!!!! NEKOMENTUJ MA!!!!!", "ty hajzel spinavy, som ti vravel..DAJ MI POKOJ!!!!" túto skutočnosť určite potvrdzujú : )
> vulgarni?! ani zdaleka....ved "kkt" znamena "Konsko Kravski Trol" (smajlík)
Keď to vravíš ty - tak to tak určite je! A v predošlom príspevku som zabudol dopísať, že ešte aj výborne ovládaš pravopis.
ale ani jedneho z nich som tu uz dlhsi cas nevidela
neviem sice kto je na birdzi dvojka ale najlepsi su bodie a doile! I ♥ retrooooo! XOXO
@agatha13 a @bonita (tie už možno niečo spoločné majú.. a.. viac.. už vedia ony)