VZOR NEMAM su len ludia, ktorych obdivujem alebo neobdivujem .. ale najvacsmi respektujem ludi, ktori v svojom povolani dosiahli uspech (nezalezi v akom) a imponuju mi ctiziadostivi ludia (v dobrom slova zmysle.. nie namyslene hovada)
Arnold schwarzenegger lebo sa stal 7krat Mr.olympia (najprestiznejsia sutaz bodybuildingu) lebo sa stal guvernerom kalifornie aj napriek tomu ze je s rakuskej ´´dediny´´ Gratz.....
Michal Kolesár..Pre väčšinu asi neznámy človek. Možno iba ochránci zvierat vedia o koho ide. Je to bojovník za práva zvierat. Veľmi obdivujem tohto človeka, pretože šíri osvetu ochrane zvierat, ich utrpení, vegetariánstve a veganstve.
A obdivujem ho, a vlastne nielen jeho ale aj všetkých členov združenia ALF, preto čo robia. Riskujú, že pôjdu do väzenia preto, aby oslobodili nejaké zviera držané v zajatí. Páchajú trestný čin ale obdivujem ich a v budúcnosti sa chcem k nim pridať...
Keby som mal vypité tak by som aj pekne vysvetlil prečo. Lebo vtedy o tom vždy hovorím, tak ale jednoducho povedane, preto čo v živote robil, robí, dokázal a vytvoril
snažím sa inšpirovať od každého... nejaký generálny vzor nemám, a ani nechcem mať... ale ak by som si mal vybrať, tak jedným z nich by bol Tony Colman.
nemám nejaký vzor čo sa tyka toho še by som sa naň chcela podobať jedine ako spevakov napr. GaGa...je feelmi talentovaná....a myslim še by sa uživila aj keby tag neprovokovala svojim štýlom...piše si songy sama to je dnes už u spevačky vzácnosť a naživo pianoo ferzie nemajuu chyby...ale nejaký životný vzor nemaam....som samaa sebouxD
No vzor asi ťažko, lebo to by som sa musela snažiť byť ako on a to ja nikdy nebudem, ale keď sa to myslí tak, že koho obdivujem, tak jednoznačne Winston Churchill.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nemam vzor, idem si svojou cestou ako pride
A obdivujem ho, a vlastne nielen jeho ale aj všetkých členov združenia ALF, preto čo robia. Riskujú, že pôjdu do väzenia preto, aby oslobodili nejaké zviera držané v zajatí. Páchajú trestný čin ale obdivujem ich a v budúcnosti sa chcem k nim pridať...
a z "hviezd" akerfeldt.
Ludwig Lejkner, Harry Main, Erik Botner... športovci... vyguglite si...