Kim Čong un je v "norme" na pomery jeho krajiny.
Celkovo sa vníma ako jeden z tých lepších vodcov oproti jeho predchodcom.
Taktiež je faktom že za Kima spravila Kórea celkom pokrok, somozrejme druhá amerima z nej nebude, ale keď si porovnám ako tam bolo pred 10 rokmi a ako tam je teraz (nedávno jeden američan tam bol a všetko kameroval) tak celkom fajn.
Donald je úplný.... neviem ako by som ho nazval, no však pozrote si jeho Twitter to je proste .....
@Lukaso121 Je to pravda. Po druhej svetovej vojne mal Sever lepšie hospodárstvo. Dlhé roky po kórejskej vojne boli oba štáty na tom zhruba rovnako, kedy sa rok od roka vzájomne predbiehali. V 70. a 80. rokoch ale Juh zažil raketový vzostup a je tam, kde ty píšeš
Kim nie je kkt, jeho rétorika je úplne racionálna a predstavuje asi jedinú reálne fungujúcu politika v jeho situácii. Je to ale na dlhšiu debatu.
Pri Trumpovi si tým ale vôbec nie som istý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Celkovo sa vníma ako jeden z tých lepších vodcov oproti jeho predchodcom.
Taktiež je faktom že za Kima spravila Kórea celkom pokrok, somozrejme druhá amerima z nej nebude, ale keď si porovnám ako tam bolo pred 10 rokmi a ako tam je teraz (nedávno jeden američan tam bol a všetko kameroval) tak celkom fajn.
Donald je úplný.... neviem ako by som ho nazval, no však pozrote si jeho Twitter to je proste .....
Kim nie je kkt, jeho rétorika je úplne racionálna a predstavuje asi jedinú reálne fungujúcu politika v jeho situácii. Je to ale na dlhšiu debatu.
Pri Trumpovi si tým ale vôbec nie som istý