keď je takto položená otázka, tak je to jasné, ale dám prednosť normálnym vlasom pred dredmi a proti make-upu tiež nič nemám ak je pekný je to vždy len o človeku.
a nepride vam ta zmalovana ona s kabelockou trochu infatilna, malo chapava, prilis rozmaznana, prilis zatazena na seba, na peniaze? dredacka je aspon v poh
Ehm, akože človek, kt. má dredy je automaticky titulovaný ako ´´pohoďák´´?
A viete o tom, že aj ja mám jeden dred, kt. sa mi nedá rozčesať? Ú, wau, som super?
@20 asi si
Cize ked teraz niesom v pohode a spravim si dred(alebo viacej mozno cim viacej dredov tym viacej si v pohode)budem v pohode?noo to jee...v pohode
@24 ja mam kamosov co maju dredy alebo ine taketo odlisnosti a takisto poznam aj pipiky a tuto spolocnost ja tie rozdiely vidim a mam jasno kto mi je sympatickejsi
@24 omg, asi bude pravda, ze z tisica tych "pohodovych dredaciek" mi bude sympaticka vacsia casto ako z tisica "zmalovanych sleciniek" .. je to velmi pravdepodobne.
ale ak das otazku, ci je mi viac sympaticka "pohodova dredacka" alebo "zmalovana slecinka", ktore su obidve absolutne nekonkretne, tak to ti asi neodpoviem.
naozaj nebude tvrdit, ze clovek s dredmi mi je vo vseobecnosti sympatickejsi ako niekto iny.. ved je to len uces na hlave, ktory nic nehovori. aj jeden z tych cudakov z tokio hotel ma dredy a rozhodne ti nebudem tvrdit, ze mi je sympaticky.
u mna radšej normálna prirodzená milá baba... podľa mna uplne odveci otázka, poznám aj zmalované baby ktoré sú sympatické a niesu pipinky ani kur--- ani nič podobné a naopak poznám aj dreďáčky ktoré sú mi nesympatické a osobnosťou horšie jak nejaká "pipinka" Všetko nieje len o vzhľade....
@28
Toto je otázka vskutku na zamyslenie, faktom však ostáva, že muži s nízkym (príp. žiadnym) počtom vlasov na hlave sa vyznačujú kvalitným darcovským potenciálom spermií.
@24 poznam aj takych dredacov, ktori fukaju, kradnu a obrali by aj tvoju mamu o posledne kompoty v pivnici . viem ako to myslis, ale no, nie vzdy sa da tym riadit .
@39 v kazdej skupine sa najdu cierne ovce.To neznamena, ze vsetci dredaci su fetaci a zlodeji..takych mas aj medzi hip hopermi, diskofilmi a dalsimi skupinami a povedz mi, ze to nie je pravda
to ze niekto nema na gebuli dready, ale melir automaticky znamena, ze ma v hlave nasrate? akoze sorry.... mam pocit, ze zrovna ty si ten, co ludi nepozna.
@17 ty si vhodný na psychiatriu...noazaj...daj sa čím skôr liečiť...toto aby povedal niekto 24ročný je úbohé...keď vidím zhúlených dreďákov škaredých mám chuť im tie haluze škaredé ostrihať...proste fuuuj
@47 aha, ja som sa nenašla v žiadnej z uvedených možností, a poznám veľa charizmatických ľudí, a kludne by mohli byť aj plešatí. ty to máš v hlávke trochu pomiešané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A viete o tom, že aj ja mám jeden dred, kt. sa mi nedá rozčesať? Ú, wau, som super?
Cize ked teraz niesom v pohode a spravim si dred(alebo viacej mozno cim viacej dredov tym viacej si v pohode)budem v pohode?noo to jee...v pohode
umenie a hudba su tuctove zalezitosti!
ja skladam rozky zo struhanky a kreslim bielou ceruzkou na biely papier
ale ak das otazku, ci je mi viac sympaticka "pohodova dredacka" alebo "zmalovana slecinka", ktore su obidve absolutne nekonkretne, tak to ti asi neodpoviem.
naozaj nebude tvrdit, ze clovek s dredmi mi je vo vseobecnosti sympatickejsi ako niekto iny.. ved je to len uces na hlave, ktory nic nehovori. aj jeden z tych cudakov z tokio hotel ma dredy a rozhodne ti nebudem tvrdit, ze mi je sympaticky.
-krátkymi
-dlhými
-žiadnymi
-červenými
-kučeravými
-spojenými do dredov
No čo si myslíte? Čakám na vaše odpovede ...
mne urcite pride sympatickejsie toto:
,
,
,
AKO TOTO:
,
,
....
Toto je otázka vskutku na zamyslenie, faktom však ostáva, že muži s nízkym (príp. žiadnym) počtom vlasov na hlave sa vyznačujú kvalitným darcovským potenciálom spermií.
inak neuprednostnujem dredy..ale pred zmachlenou....uprednostnujem...fuj
Myslím, že to je presne to, čo chcel povedať a aj práve preto táto téma s touto otázkou nedáva moc zmysel
Ja nemôžem z toho ako ty poznáš ľudí
Dredáči sú v pohode a charizmatickí Fuu, asi si dám dredy, nepoznáš ešte nejaké ďaľšie potenciálne výhody, ktoré by mi to mohlo priniesť?
fakt nechapem toto skatulkovanie
mna minule oznacil za diskofilneho anglofila a studenta
btw, ani o svojej charizme nepochybujem
vymalované pi*ky sú na hovno