Hm, zrejme zlomyseľných ľudí voči mojej osobe, ktorí neváhajú použiť nekalé praktiky ako zošmiešňovanie a ohováranie (zatiaľ najväčší použitý kaliber, však trapky kolegyne!), ale tiež závisí na uhle pohľadu, či tých ľudí mám považovať za nebezpečných... hlúpi ľudia, čo nemajú ďaleko k činom sú fakt nebezpeční, a potom tí, čo ich nasledujú...
Môj nepriateľ je škola a čas.
Ale ja som evidentne notme -ho najväčší nepriateľ. Ten chudák ma všade označuje a vymýšľa si špinu na druhých. Takto sa teda nespráva zdravý rozumný človek. Raz, dvakrát ako trolling pochopím, ale stále dokola? Ten nebude mať všetko pohromade.
eh, nemám nepriateľov. Je energeticky náročné a vyčerpávajúce niekoho nenávidieť. Som apatická voči idiotom. + Apatia je horšia - obzvlášť ak si oni dávajú snahu nenávidieť.
Mojim najväčším nepriateľom sú lovci, ktorí mna a dalších lovia kvôli našim mäkkým kožúškom.
Nemala som čo napísať, tak som sa na chvíľu vžila do činčily.
Tak tak aj u mna som to ja ...mozem obvinovat vselikoho a vselico preco som taky aky som ale keby som bol silny a nie toto nic co som tak by yo bolo ine ja som jednoznacne svoj najvacsi nepriatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
#noedge #mamnatopapier #hehe
(Som zvedavá koľko kníh/filmov/seriálov/iných médií som práve vykradla)
Konkrétneho človeka nemám žiadneho
Ale ja som evidentne notme -ho najväčší nepriateľ. Ten chudák ma všade označuje a vymýšľa si špinu na druhých. Takto sa teda nespráva zdravý rozumný človek. Raz, dvakrát ako trolling pochopím, ale stále dokola? Ten nebude mať všetko pohromade.
Nemala som čo napísať, tak som sa na chvíľu vžila do činčily.
ale tu by ju aj tak nikto nepoznal