KTO JE ZA VYSTAHOVANIE ROMSKEJ KOMUNITY NA MADAGASKAR ? :)
Dobre možno trošku kruté riešenie ..ale položte si každý jeden otázku .. o kolko lepšie by nám bolo keby tu neboli? ..niesú ako my su iný maju inu povahu inú kulturu ine vlastnosti ...niesú vobec prispôsobvivý a majú vlastný jazyk tak prečo nie vlastnú kr
no ...... bol by som za to ... teda , takto .. pokial by ta romska rodina pracovala , vedela sa prisposobit , ich deti by chodili do skoly , tak s nimi problem nemam
ešte raz niesom nacistka len chcem aby sa slováci mali už konečne lepšie.. a suhlasim s tým chalanom čo tu písal že romovia ktorí sa správaju slušne by mohli zostať..ale len pod mojim dohladom
preco prave na madagaskar? aby sa valali na plazi, prezierali sa, vychutnavali jedno z najkrajsich miest sveta a este nevim co??? to ich radsej poslat do zapadnej sahary kopat studne
@angelinajolie a keby som napisla kto je za to aby teba a tvoju rodinu deportovali do Gulaku a dala to do fóra bola by to pre teba asi úžasná sranda.... Nehnevaj sa ale porozmýšlaj si čo je vhodné považovať za srandu....
@alroune si trapna !! O čom to tu diskutuješ teraz ? gulak a madagaskar je jedno a sto a moja rodina ktora ma 4 členov je ine ako romska rodina ktora ich ma 15 ...az 20 z toho deti maju deti ..a ako sa tak na teba pozeram ..aj ty budes nejaky pofiderny miesany detský prírastok.. nepis sem ...zober sa a nastahuj sa k nim ked ich tak lubiš...a zmen si foto
@stahli vidis...a predsa sa takí nájdu ..ale ona je trošku retardovana lebo to nepochopila ja niesom z tých ktorá všetkých hádze do jedneho vreca...ale jednoducho vacsina z nich su prízemne individuá.. a je to tak ...a vsetci budu ticho a budu ich radsej obranovat pretoze u nas je to diskriminácia... !!! Všetci rómovia poznajú svoje práva ale svoje povinnosti ťažko.. jediný ktorí su na uzemi slvoenka diskriminovaný sú biely
@angelinajolie že to čo ty považuješ za srandu sa v slovenskom právnom systéme považuje za rasizmus ...
A myslím, že nech tu už dám akékoľvek argumenty tvoja decká hlavička ich ešte nie je schopná spracovať a prijať. takže sa porozprávame keď budeš inteligenčne trošku popredu.
@angelinajolie Počúvaj ty nádhera vtipná, čo ťa desať rómskych kokotov do hlavy trtkalo tak máš mozog niekde na druhej strane izby. Radšej choj tamto vrieskať na koncert Šmajdu a svoje prudkointeligentne myšlienkové pochody na ktorých sa smeješ s rovnako tupými kamarátkami, keď si navzájom depilujete kundy si nechaj pre seba...
@drejka ..Ale ja ta nechcem raniť... to vážne nie si strašne milé dievča. A dakujem ti ze si mi dohovorila čo sa týka mojho pravopisu . Budem sa snažiť vyzerať menej primitívne.. Ale to mas tak ked niekto ovlada 5 jazykov niekedy sa mit o vymkne s pod kontroly važne diky a utekaj rozdávat svoju kladnú náladu dalej...
@zmrdak nacisti chceli židov vyhladiť, to vie aj malé decko. To že ich chceli niekam presťahovať bola len výhovorka pre verejnosť a v skuočnosti tvrdili že ich chcú visťahovať na dnešné uzemie izraela.
a inak @admin niekto si tu očividne lieči komplexy zo svojej malej vyholenej hlavi. Neviem čo tu stále s rómami máte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
fuck yeah
osobne by som ich ale nasťahovala do jednej veľkej miestnosti s otvorom pre komín v strope.
úplne nevinný názor.
@admin
A myslím, že nech tu už dám akékoľvek argumenty tvoja decká hlavička ich ešte nie je schopná spracovať a prijať. takže sa porozprávame keď budeš inteligenčne trošku popredu.
a inak @admin niekto si tu očividne lieči komplexy zo svojej malej vyholenej hlavi. Neviem čo tu stále s rómami máte