no ja neviem, ja som schopná si myslieť, že aj výsledky volieb sú dopredu určené
a za to, že ľudia uveria sľubom, ktoré sa neskôr neplnia, celkom nemôžu. do politiky sa veľmi nerozumiem, ale nejako som nikdy nemala pocit, že by tam vôbec niekomu išlo o blaho niekoho iného, ako seba, alebo že by sa popri staraní o svoje blaho niekto zaujímal aj o širokú verejnosť a snažil sa ľuďom a štátu spraviť fakt dobre.
to mi pripomína jeden citát či čo to je "jediné, čo zlo potrebuje na to, aby vyhralo je, aby dobrí ľudia nerobili nič"
takže môže za to každí, aj politici, že to robia ale aj ľudia, že to dovoľujú
My ludia, politik by nebol v parlamente keby neziska hlasy. Jednoduche. A to ze mame parlament plny pročkov a inych retardov, hlavne z BB kraja.. je len nasa vina.
Asi to, že pri nežnej rovolúcii nikoho z papalášov, štbákov, a podobných svíň nikoho nepostavili k múru a nezabili alebo adekvátne tvrdo nepotrestali...áno je to kruté, ale takto len papaláši a komunistické prasce prevrátili kabát a dostali väčšiu moc a viac peňazí. Podľa mňa toto tiché rozdelenie moci spôsobilo to čo tu máme. Ako hniloba ktorá sa prediera na povrch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a za to, že ľudia uveria sľubom, ktoré sa neskôr neplnia, celkom nemôžu. do politiky sa veľmi nerozumiem, ale nejako som nikdy nemala pocit, že by tam vôbec niekomu išlo o blaho niekoho iného, ako seba, alebo že by sa popri staraní o svoje blaho niekto zaujímal aj o širokú verejnosť a snažil sa ľuďom a štátu spraviť fakt dobre.
takže môže za to každí, aj politici, že to robia ale aj ľudia, že to dovoľujú
Ale je to len môj bohapustý názor