@darkkizz preco nie? Ja sa zato nehanbim. Podla mna to bolo fajn, bolo to pekne len ty cakas stale daco specialne asi princa na bielom koni alebo co. Pre teba to nic neznamenalo?
@darkkizz nesom hystericky. A ked nerozmyslas nad tym co hovoris tak si mala byt radsej ticho. Keby som ti to povedal ja tak reagujes obdobne. Proste ma to zranilo a este k tomu zalozis tuto kktinu
@darkkizz jasne zvelicujem jak inak. Klasicka odpoved. Aspon, ze priznas, ze to pre teba nieco znamenalo, ale inak to bolo cele na picu, ze? Nebol som taky ako si predstavujes, fakt neviem ako ti vyhoviet
@darkkizz neprehanam...povedala si to? Povedala. Co prehanam? Ked mi niekto povie po tom, ze mohol si sa viac snazit a nasledne nato, ze to pre teba vela znamenalo, co si mam mysliet?
@darkkizz vsak mi ani nechces dat sancu ta spoznat. Vies prvykrat s niekym to nikdy nebyva naj super, ale to ty asi nevies pochopit. Radsej hned odmietnut.
@hajzelodkosti ja som ti chcela dať šancu. Viem že prvý krát to neni naj. A viem to pochopiť. A neviem kedy som ťa odmietla... to sú už tvoje choré výmysly.
@darkkizz tak preco si sa nechcela opat stretnut? Najprv hovoris, ked som odchadzal, ze sa vidime a ked sa mame opat uz sa vyhovaras. Co si mam ako mysliet teraz? Ze je vsetko ok?
@hajzelodkosti Ja som sa chcela opäť stretnúť, lenže si nejak vynechal že si ma totálne ojebal. Tak sa potom nečuduj že som sa potom už nechcela stretnúť hej. A fakt som si nemyslela že tu to budeš riešiť.
@darkkizz jezis ano musela si to vytiahnut, bez toho by sa to nedalo, ze? Preco ju spominas? Bola to blbost, nic som s nou dokopy nemal. Som ti povedal, ze ju nechcem. Bol to len ulet.
@hajzelodkosti že práve ty mi tu hovoríš čo som musela vytiahnuť.... Keď ty si to tu teraz začal riešiť, jak keby si nemohol cez TS si vyliať emócie ale ne.. rovno tu.
Hej nič si s nou nemal... Vieš kde si strč také reči... Trošku neskoro si mi o nej povedal nemyslíš??? Teda keby som sama na to neprišla ty by si sa ani nepriznal a ja by som zase zostala piča však?
boze, preco si zas domyslas nieco co tak vobec nie je? Jej som nic nepovedal, teda povedal, ale skoncil som to. Preco mi neveris.... Ziadna ina nie je. Naco by som sa potom tak snazil?? Som zvedavy odkial si to zobrala...
@johnysheek hej ja som z tych najfejkovejsich fejkov
@hajzelodkosti Ja si nedomýšľam, to je reálna vec. A dobre viem že je tu dakto iný tak aspoň už nezapieraj. Bože som si nikdy nemyslela že také dačo budem riešiť vo fóre...
@darkkizz hej hej a ako to prosim ta vies? To si si domyslela alebo ti niekto nakukal? Veris mi alebo nie? Aspon vidiet o com to je.... Aspon vidim o com si...neveris mi a ani neviem preco..
@darkkizz a co si mam mysliet? Nic ine si z toho neviem vydedukovat. Jedna noc potom nic, vyhovorky a cudna odpoved a nakoniec do toho pleties niekoho druheho...viem chces si udrzat ciste svedomie...
@hajzelodkosti to som nikdy nepovedal.. ba prave viem ze si opak a preto mi toto pride ako pokus o vtip, lebo ak to fakt myslite vazne.. tak sa mi prave prehrieva mozog
Len škoda, že ste nás na začiatku trocha neuviedli do deja. Ak tomu správne chápem, ste sa stretli, ale darkizz sa už viackrát stretnúť nechcela? To poznám inak No k veci, čo má s tým ale tá jeho (nechcem tak dlhý nick skloňovať) "druhá" baba? Veď keď darkizz nechcela, tak jej môže byť jedno, či má inú nie? Alebo teraz ma napadlo, tam možno ani nešlo len o také obyčajné "stretnutie", žee? Že v tom asi bolo niečo viac a hajzelodkosti nejako nestihol/zabudol povedať o tej babe, resp. nebola vhodná chvíľa. Žee?
Btw neskúste ma niekto odjebať, že čo sa starám, je to na verejnom fóre, tak je to prirodzené
JURO, TY JEDEN EGOISTICKÝ KOKOT! MAL SI MA LEN NA SEX A JA TEBA TIEŽ A EŠTE MA BUDEŠ CITOVO VYDIERAŤ AKO NEJAKÝ CHUDÁK! KEĎ ŤA STRETNEM, NAPĽUJEM TI DO PRAVÉHO OKA!
@ hajzelodkosti kámoško asi nevieš pochopiť že si bol málo dobrý a čaká niečo lepšie na dákeho športovca s maximálnou výdržou či som vedľa jak tá bedľa?
@adoman9 psycholog je v pohode, nemam problem k nemu ist sa vykecat ked ma nieco trapi. Horsie to mas ty, kedze ja ta radsej odporucim k psychiatrovi Myslim, ze do tohto momentu si nemal sajnu aky je rozdiel medzi psychologom a psychiatrom.
@depropex mna rozosmieva tvoja existencia a tie basne nadrzane su aspon zazite teda nie na 100%, ale nazvyme to su inspirovane aby som to uviedol na pravu mieru.
ježííš čo by som bez teba robil dilinko ..... ja? nie nemám potrebu sa nadriadovať nad niekoho ale keď sa hrá niekto na najmúdrejšieho tak mi to nedá...a to čo počúvam tvoja starosť nie je....
@adoman9 stupol si do zleho hovna. Tak toho radsej nechajme. Nemam fakt chut stracat cas s dalsim primitivom co si mysli, ze ked pozere 100 kil kreatinu tak ma znici. Takych ako ty bolo a bude. Setri sa.
máš pravdu do zlého toto bola najvačšia sračka ktorá najviac smrdí práve preto mám také reči lebo v živote som nemusel také sračky brať stačilo len byť odmalička dobre vedení cestou športom a nie fetovaním,rezaním sa a pičovinama ......
@adoman9 sportom, steroidami a tak? A to chces ako povedat, ze ja som fetoval, rezal sa a pod.? Kde na toto ty chodis to by ma fakt zaujimalo. Mozno si bol ukazkovo vedeni k sportu co sa samozrejme ceni, ale zabudli ti predstavit nieco ako vrodenu inteligenciu.
ježííš jeden záder za druhúm a ty si cenit nemáš asi čo ale ja mám a to vrodené mám viac než dosť o to strach nemám a ty darkkizz sa tu hráš dievčatko na najmúdrejšiu abo čo? nechápem ako bo ak hej tak mi dovoľ z chuti vysmiať sa ti
@adoman9 ano nemam si co cenit. Teraz som si vsetko uvedomil. Mas pravdu nemam dokoncenu ucnovku, pracujem ako zametac a v zime odhrnac. Myslim si vsak, ze to je velmi dolezita praca! A internet mi plati mama. Dakujem vdaka tebe som si vela veci uvedomil. A este som nikdy nemal frajerku, ale si mi vzorom idem chytit cinky a idem makat na sebe!!!
@hajzelodkosti to som nenapísal! každý nemá na to predpoklady radšej jeb na to a nerob to lebo sa pokazíš
@darkkizz ukázalo sa len to že si vtierka ktorej keď niekto nenapíše vkuse musí vypisovať komenty aj keď dotyčného netrápi strašná jeblinka nezávidím ti to hráš to tu na inteligentku a pritom si kakáš do úst pretože keby si bola takéto veci osobné určite nepíšeš do komentov..ľutujem len tvojho bývalého prítomného a aj budúceho frajera ak sa dáky trulo chytí si pre mňa odpad nepíš mi ak odpíšeš sa len ukáže že si tou jeblinou 100%ntne a napísal som ti si rada snáď..... a ani sa nepokúšaj odpisovať mi
@adoman9 ale keby na tvoj prvy komentar na nu povedala, ze dame stretko uz by bola to najlepsie co si v zivote stretol, ze? Ach jaj chlape. Z toho vyrasties maj sa
@adoman9 Vieš, mne je jedno čo si o mne myslíš. Absolútne ma nepoznáš takže mi to je jedno. A môžeš mi tu napísať ďalší koment že som jeblina a čo si myslíš že sa z teba teraz poserem? Si len jeden z tých napumpovaných kokotkov čo majú v hlave nasraté... maj sa.
@darkkizz sklamala si ma ale nie aspoň si napísala niečo viac dospelejšie a rozumnejšie veď taký istý názor mám aj ja a nie len na teba ale na všetkých že mám v piči čo si kto o mne myslí pokiaľ ma nepozná a určite nie som taký za akého ma "považuješ" sa len smejem na tom ale ok koniec debaty....
@wewo to tvrdím už dobre dlhú dobu no keď som to napísal ma hned zhatovali čo už keď niekoho niečo svrbí a nevie stým nič robiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
Hej nič si s nou nemal... Vieš kde si strč také reči... Trošku neskoro si mi o nej povedal nemyslíš??? Teda keby som sama na to neprišla ty by si sa ani nepriznal a ja by som zase zostala piča však?
ale povedal by som ti o nej. A co som mal spravit? Lahnut si vedla teba a povedat, ze inak je tu este dakto druhy? Nebola nato vhodna chvila.
Nehovorim, ze nemal, ale nic to neznamenalo s tebou to je ine...
"ako si @darkkizz a @hajzelodkosti robia dobry den z birdzu"
Hej veľa krát som počula že s tebou to je iné... Aj jej si povedal že to s ňou je iné ako so mnou nie?
boze, preco si zas domyslas nieco co tak vobec nie je? Jej som nic nepovedal, teda povedal, ale skoncil som to. Preco mi neveris.... Ziadna ina nie je. Naco by som sa potom tak snazil?? Som zvedavy odkial si to zobrala...
@johnysheek hej ja som z tych najfejkovejsich fejkov
to už teraz rovno môžeš povedať a v slovenskom znení účinkovali.....
Lebo takto to teraz vyzerá a ja budem za dajakého debilného FAKE lebo to sme si nemohli vyriešiť keď už tak cez TS ale priamo tu
Parádne to je, pokračujte!
Len škoda, že ste nás na začiatku trocha neuviedli do deja. Ak tomu správne chápem, ste sa stretli, ale darkizz sa už viackrát stretnúť nechcela? To poznám inak No k veci, čo má s tým ale tá jeho (nechcem tak dlhý nick skloňovať) "druhá" baba? Veď keď darkizz nechcela, tak jej môže byť jedno, či má inú nie? Alebo teraz ma napadlo, tam možno ani nešlo len o také obyčajné "stretnutie", žee? Že v tom asi bolo niečo viac a hajzelodkosti nejako nestihol/zabudol povedať o tej babe, resp. nebola vhodná chvíľa. Žee?
Btw neskúste ma niekto odjebať, že čo sa starám, je to na verejnom fóre, tak je to prirodzené
A náhodou hajzelodkosti ja ťa chápem, že si to nepovedal, proste nebola príležitosť, že? Ale fakt! To tak býva... !
Táák sa mi to páči, držím vám palce, nech sa udobríte..
Divoké,len tak ďalej
Fakt to pomáha, povedať to takto verejne. Super!
a vy 2 udobrite sa
mozno fakt o nic neslo
ale ja nic nemozmem vediet som mlade neskusene decko
» www.hudba.sk/skladba/1126048...
Fakt nemôžem ako ešte nikdy zo žiadnej "diskusie"
Chuanita neodchádzaj!
Idem, Chujo, ty už ma neľúbiš!
Chuanita, stoj, lebo ťa zajebem!
Chujo, kľudne si jeb, čo chceš, ale mňa už nie!
Tak túto diskusiu si skopírujem a prečítam vždy, keď sa mi zachce šťastného konca
Gratulujem!
ale vedela som, že sa udobríte
@67 uzasne znazornenie konverzacie pacilo sa
rehocem sa ako póň
@darkkizz jj ty a tvoj priateľ pretože to čo ste tu rozoberali je na psychologa najmenej a nie pre túto stránku
A kto ti to kázal čítať ty chytrák?
smejem sa na všetkom. ako hajzel píše nadržané básne o tom ako prstuje a líže tú "svoju" a zrazu má mať niečo s darkkiz ???
a ja reku telenovely bývajú nudné
alebo fakt niečo bolo a ... to ma teda rozosmieva
Ale toto bolo skutočne zábavné, máte u mňa plus
ukáž prosím kde som po tvojej reakcii plakal. nech celý birdz vidí že máš teraz pravdu. či zase zahneš a neukážeš na svoju vymyslenú pravdu ?
mňa sa nezbavíš, som tvoje svedomie. som s tebou aj pri sexe a to ja ti hovorím aby si súložil len s ochranou !!!!!!!!
@adoman9 sportom, steroidami a tak? A to chces ako povedat, ze ja som fetoval, rezal sa a pod.? Kde na toto ty chodis to by ma fakt zaujimalo. Mozno si bol ukazkovo vedeni k sportu co sa samozrejme ceni, ale zabudli ti predstavit nieco ako vrodenu inteligenciu.
neviem či je to to, na čo ženy tak letia, asi sa to naučím tiež
@darkkizz skôr si ukľudni svojho priateľa alebo čo pre teba je... ? mi pripadne že ja som tu ten najkľudnejší
@hajzelodkosti to fakt nie
nemám slov
[/IMG][/URL]
@darkkizz ukázalo sa len to že si vtierka ktorej keď niekto nenapíše vkuse musí vypisovať komenty aj keď dotyčného netrápi strašná jeblinka nezávidím ti to hráš to tu na inteligentku a pritom si kakáš do úst pretože keby si bola takéto veci osobné určite nepíšeš do komentov..ľutujem len tvojho bývalého prítomného a aj budúceho frajera ak sa dáky trulo chytí si pre mňa odpad nepíš mi ak odpíšeš sa len ukáže že si tou jeblinou 100%ntne a napísal som ti si rada snáď..... a ani sa nepokúšaj odpisovať mi
A nehovorte mi, že ste to nehrali.
@wewo to tvrdím už dobre dlhú dobu no keď som to napísal ma hned zhatovali čo už keď niekoho niečo svrbí a nevie stým nič robiť....
@prodigy1