Kto má skúsenosti s agentúrou KM-JOB s.r.o.? napíšte svoje názory :)
zaujímalo by ma či ma niekto z vás skúsenosti s touto agentúrou:KM-JOB s.r.o. . Ak náhodou áno napíšte vaše skúsenosti a kde vám sprostredkovali prácu . Dík ludkovia
@michalq stačí si preklikať zopár fór a stránok na nete, ako z ubytovne z plzne slováci poutekali, lebo to bola hrôza a ako nevideli zarobené peniaze, lebo to tam nevydržali, ale ak si myslíš, že je lepšie jebať sa niekam do fabriky do plzne ako si nájsť niečo serioznejšie na svk, tak veľa šťastia, vydrž to tam
a taká malá rada: takéto "personálne" agentúry zväčša ponúkajú práce, ktoré sú nežiadané. ďalšia vec je, že takéto malé agentúry s jednou pobočkou ti sprostredkujú prácu len preto, aby na tebe zarobili, proste ich nezaujíma či to tam rpežiješ a ostaneš ale tak, good luck
@michalq citala som to davnejsie ked som si pozerala info o nejakych agenturach a momentalne som na mobile, cize to nenajdem, ale si daj do googlu skusenosti praca sklad plzen do googlu a uvidis co ti vyskoci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a taká malá rada: takéto "personálne" agentúry zväčša ponúkajú práce, ktoré sú nežiadané. ďalšia vec je, že takéto malé agentúry s jednou pobočkou ti sprostredkujú prácu len preto, aby na tebe zarobili, proste ich nezaujíma či to tam rpežiješ a ostaneš ale tak, good luck
» www.hojko.com/skusenosti-s-to... toto si myslela? a v hamé niekto nerobil náhodou ?