Ja neznasam CELU MATIKU!!! aj keby sme mali ppocitat na hodine 3 + 3 ...mocniny, odmocniny,rovnice, nerovnice, funkcie - hlavne kvadraticke, fuj!.........
nooo tak matika konci u mna na prvom mieste glupocina uplne najvedcia.. a voebc ma nezaujima ci su to rovnice, nerovnice logaritmy pravdepodobnost... vsetko su to chujoviny...aj ked su nelogicky logicke
ja mám matiku rada ale keby sme nemuseli písať tie otravné dlhé zápisy, ved ide o výsledok nie ne o nejaké odvovodenia okolo toho, to neznasam a hlavne pri konstrukciach, ale také logické úlohy sú celkom sranda
aj tak nechapem nac nam matika vzivote bude...sak ked sa tomu nebudeme venovat vo svojom zivote tak nam staci scitanie odcitanie nasobenie delenie a mozno nejake obsahy obvody a objemy...a nwm nac nam budu rovnice vyrazy a mocniny...
aj tak...polozme si otazku.. naco nam to v zivote bude, ak ju nechceme studovat??? ludstvo vymyslelo kalkulacky a v beznom zivote mi je to naprd. Co pridem do obchodu a budem ratat cez logaritmy, rovnice s x neznamymi, integraly a potom to este budem umocnovat a nasledne odmocnovat aby som zistila kolko stoja 3 veci dokopy, ktore chcem kupit???? kusok sprosty monolog ale ja ju fakt nenavidim, pre mna to je utrpenie...od kedy som na strednej som mala jedinu 2 z matiky a to nie som prvacka ani druhacka
Matematicky neinteligentný človek. Mimochodom, s tým Einsteinom to nie je pravda, vôbec neprepadal z matiky - to nedorozumenie vzniklo len zámenou nemeckej a švajčiarskej známkovacej stupnice, keďže sú opačné.
ja lepsí predmet ako je matika nepoznam ..a hlavne derivacie a integraly....juuuj..to je radost pocitat....no otazka bola co neznasam na matike...slovo neznasam je prisilne....ale mojou najmenej oblubenou castou matiky je pravdepodobnost
Neznasam matematiku vseobecne. A najviac neznasam hodiny matiky ked sa snazim sustredit ale kedze ma to nebavi a spoluziaci su ako paviani tak nic neviem... Budem stastna, ked matiku nebudem mat..Ale zatial mozem iba snivat. A co neznasam najviac? Asi vseobecne celu...
Ja sa si zamiloval Matiku ale hlavná vec ze som spravil Matiku 1,2 to sú integrály, derivácie parcialne derivácie, limitu, extrem, Pravdepodobnost, statistika, diferencialne rovnice, homogenne separovatelné no KRÁSA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
len skoda ze z toho prepadam
no ja mam matiku rada len keby som nemusela byt na kazdej bozej hodine pri tabuli ...nasa matikarka si mysli ze potrebujem precvicovat...ts
No, ja mám náhodou nemčinu oveľa viac rada ako matiku.
....vacsinou mam trojky
To bude ina sila... ... dlho mi trvalo kym som tomu uspesne pochopila...
Hej, a matika nie je blbost. Malo kde z nej na vyske nemate skusku. Matika je fakt vsade.
Neviem, chyba nie je vo Vas, ale matiku malo vie ucit a malo kto sa do nej riadne doma pozrie.
@georgie : neviem co stresujes, derivovat vieme vsetko a je to na jedno kopyto... Integrovat vsetko nevieme.
@Bebet : logaritmus je funkcia
Matiku mam rad, ale nie taku ako vacsina pozna. Ale vcelku mam rad matiku.
aj ked je schopny ucitel, ziaci stale nemusia byt
a je mi superrr
O mat-fyzakoch je zname, ze nevedia pocitat. Preto vymyslaju rozne finty aby co najmenej pocitali
Ked sa tak ludia z matiky vyjadruju, mozeme nieco zacat riesit, nie?
Ja sa si zamiloval Matiku ale hlavná vec ze som spravil Matiku 1,2 to sú integrály, derivácie parcialne derivácie, limitu, extrem, Pravdepodobnost, statistika, diferencialne rovnice, homogenne separovatelné no KRÁSA
hmm..
A vysa trápite kvoli kvadratickymi rovnicami??..