Neviem, ale verím prírodnej sile (, lebo aj mimozemšťania pod ňu môžu spadať a znie to predsa len lepšie, ako keby som napísala, že pri tomto verím v mimozemšťanov. Aj keď vlastne rada verím ...)
mimozemšťania, a vyhlásim to hrdo a bez hanby, lebo aspoň zatiaľ racionálnejšie vysvetlenie neexistuje.
pričom v tom vyhlásení implikujem že som si existenciou mimozemšťanov istý tak ako sa to len dá, pretože je prakticky nemožné že by neexistovali, a predpokladať to je absurdné. či tie kruhy naozaj robia oni, a či vôbec niekedy boli na Zemi je stále otázne, ale aj keby sa nevyvrátiteľne dokázalo že neboli, na tom že existujú to nič nemení.
A práve naopak, zatiaľ je suma dôkazov taká že prakticky stačí jediný poriadny a celá skladačka krásne zacvakne, bude dokonale dávať zmysel, a vysvetlí všetky diery v histórií a archeológií, nad ktorými každý "seriózny" archeológ/historik rozpačito krčí plecami alebo habká improvizované nezmysly.
Jasné že existujú. V tak obrovskom vesmíre je to nemožné aby neboli. Len naša galaxia je veľká 100 tisíc sveteľných rokov a má miliardy hviezd.
A vesmír ma miliardy takých galaxií.
Vzdialenosť ktorú dokážeme vidieť je 15 miliárd svetelných rokov, preto si myslíme, že vesmír je tak starý. Za predpokladu, že svetlo je najrýchlejšie sa pohybujúca častica. Ten vesmír ktorý je za touto hranicou nevieme aký je starý
No proste tvárime sa že všetko vieme a pred 300 rokmi sme išli upáliť Galilei-ho, lebo tvrdil že zem sa otáča okolo slnka.
@h8u to nie su len famy, ta chcem upozornit, fakt niektore robila ona, v peru kde boli indiani boli strasne velke veci a to proste smajdova manka zrobila
@candy36 pojem vlnovo - casticovy dualizmus ti nieco hovori? ze na castice sa da pozerat aj ako na vlnenie a na vlnenie ako na castice? co takto fotony? znamy pojem?
@adriana92 mozem ta trosku poopravit v cislach? vidim, ze sa vyznas, tak len pre upresnenie, v Galaxii je asi 100 miliard hviezd a vo vesmire je asi tolko galaxii, kolko je hviezd v nasej Galaxii... podla istej rovnice by sa v nasej Galaxii mali nachadzat 2 inteligentne civilizacie (uz len ich obe najst)...
Hubblovmu dalekohladu sa podarilo pozriet do vzdialenosti 13,4 mld. svetelnych rokov, dalej sa dokazeme pozriet len cez reliktove ziarenie, ktore sa oddelilo cca 300 000 rokov po Velkom tresku - dalej sa pozriet nevieme, pretoze vtedy vo vesmire nic nesvietilo... za touto hranicou vlastne ani nema zmysel uvazovat, co tam je, pretoze sa tam nedokazeme dostat
a Galileiho sme isli upalit pred 400 rokmi, to len tak mimochodom
ano ďakujem za doplnenie. Tie čísla som tam dávala iba tak zhruba. Nechcelo sa mi to googliť presne. To čo sa nám predkladá ako pravda sú len teórie a neprikladám tomu žiaden význam. Zrazu vieme ako starý je vesmír, ale nevieme čo to je a z čoho sa skladá. Tak tomu hovoríme tmavá hmota a čierne diery a podobne.
Ale na zorientovanie sa je zopár slušných dokumentov aj na Youtube
ludia to asi nerobia, potrebovali by nejaku supersofistikovanu drahu a tajnu technologiu, a keby ju mali, nemaju dovod robit nejake sracky do psenice. asi.
na ine mimozemske civilizacie rozhodne verim.. ale preco by nam mali kreslit do obilia? keby nam uz chceli nieco naznacit, nemyslim ze by to spravili takymto nevinnym sposobom a tiez si taku civilizaciu nepredstavujem ako zdeformovane postavicky, skor nieco uplne ine, mozno nehmotne, ze maju zmysli ktore si my nedokazeme predstavit, ako oni napriklad nemaju zrak a schopnost vidiet, jednoducho to pre neexistuje, nejaka uplne ina dimenzia..
Ako ktoré. Určite vieme že niektoré vytvorili ľudia a ostatné podľa mňa vytvárajú nejaké prírodné sily. O mimozemšťanoch pochybujem. Čo by tým chceli povedať?
Podľa mňa niktoré robia ľudia a niektoré Mimozemšťania, a prečo ich robia? Chcú nás upozorniť pred niečím čo sa má stať alebo čo sa možno už aj stalo len o tom nevieme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
pričom v tom vyhlásení implikujem že som si existenciou mimozemšťanov istý tak ako sa to len dá, pretože je prakticky nemožné že by neexistovali, a predpokladať to je absurdné. či tie kruhy naozaj robia oni, a či vôbec niekedy boli na Zemi je stále otázne, ale aj keby sa nevyvrátiteľne dokázalo že neboli, na tom že existujú to nič nemení.
A práve naopak, zatiaľ je suma dôkazov taká že prakticky stačí jediný poriadny a celá skladačka krásne zacvakne, bude dokonale dávať zmysel, a vysvetlí všetky diery v histórií a archeológií, nad ktorými každý "seriózny" archeológ/historik rozpačito krčí plecami alebo habká improvizované nezmysly.
A vesmír ma miliardy takých galaxií.
Vzdialenosť ktorú dokážeme vidieť je 15 miliárd svetelných rokov, preto si myslíme, že vesmír je tak starý. Za predpokladu, že svetlo je najrýchlejšie sa pohybujúca častica. Ten vesmír ktorý je za touto hranicou nevieme aký je starý
No proste tvárime sa že všetko vieme a pred 300 rokmi sme išli upáliť Galilei-ho, lebo tvrdil že zem sa otáča okolo slnka.
Btw, ľudia, spamätajte sa, to si fakt myslíte, že mimozemšťania nemajú lepšie veci na práci než nám kresliť kokotiny do kukurice?
@adriana92 mozem ta trosku poopravit v cislach? vidim, ze sa vyznas, tak len pre upresnenie, v Galaxii je asi 100 miliard hviezd a vo vesmire je asi tolko galaxii, kolko je hviezd v nasej Galaxii... podla istej rovnice by sa v nasej Galaxii mali nachadzat 2 inteligentne civilizacie (uz len ich obe najst)...
Hubblovmu dalekohladu sa podarilo pozriet do vzdialenosti 13,4 mld. svetelnych rokov, dalej sa dokazeme pozriet len cez reliktove ziarenie, ktore sa oddelilo cca 300 000 rokov po Velkom tresku - dalej sa pozriet nevieme, pretoze vtedy vo vesmire nic nesvietilo... za touto hranicou vlastne ani nema zmysel uvazovat, co tam je, pretoze sa tam nedokazeme dostat
a Galileiho sme isli upalit pred 400 rokmi, to len tak mimochodom
ale suhlasim s tebou
ano ďakujem za doplnenie. Tie čísla som tam dávala iba tak zhruba. Nechcelo sa mi to googliť presne. To čo sa nám predkladá ako pravda sú len teórie a neprikladám tomu žiaden význam. Zrazu vieme ako starý je vesmír, ale nevieme čo to je a z čoho sa skladá. Tak tomu hovoríme tmavá hmota a čierne diery a podobne.
Ale na zorientovanie sa je zopár slušných dokumentov aj na Youtube
podľa mna to robí merkelova
@10 boze tento ked sa zhuli tak nenormalne zadery dava ô___ô
Myslím, že toto nevytvorila ani Šmajdová mamka, ani traktorista a ani obyvatelia Úľan nad Žitavou ....