333.Ja mam na pc taky link a tam je,ze PRELOZIT.Mozes si vybrat aj jazyk do ktoreho to chces mat prelozene.Skus na to kliknut a ono ti to prelozi celu stranku.
mas rodicov? co ta maju radi? kohokolvek...co ta ma rad a chybala by si mu.... tak si predstav ake by to bolo keby si takeho niekoho nemala a hned sa za tym clovekom(ludmi) vyber obijmi ho/ich a robte nieco co vas bavi,ber to co mas a nechci viac ,bud rada ze nieco mas,.....
No...zmysel zivota...myslim ze to nie je len nejaka jedna vec. Zmysel zivota tvori vsetko okolo teba. Neda sa to najst...musis len zivot zit naplno. U mna su to drobnosti, ako napriklad tvorba hudby, kamosi, zabava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale vazne som to skusil a aha :
» en.wikipedia.org/wiki/Meaning_of...
Wikipedia o tom ma celu temu, zial len v anglictine.
akoze to mas sam/a vedet
Keď však predsa chceš vedieť, prečo si na tomto svete, skús sa okolo seba poobzerať.
Vidíš vo svojom okolí ľudím, ktorým na tebe záleží?
Ak áno, je to jasné. Si tu preto, aby si niekomu (už len svojou prítomnosťou a existenciou) urobil radosť.
Ak nie, niekde robíš chybu. To by si mal zmeniť...
A tak to ma byt...