@opyca123 amatér. ale prvý let's player ktorého som objavil je jefmajor, a takú kvalitku prekoná málokto aj z tých čo sa všeobecne za kvalitných považujú...
...jo, a vyrob si playlisty na jednotlivé hry. a na minecraft sa vykašli, ten už je dávno pasé.
@tomtoylc HRA minecraft nie je pasé, samozrejme, tá je ako lego. LPčka minecraftu už sú pasé, alebo ak ešte nie, tak čoskoro budú, robí ich prakticky každý wannabe, dve tretiny z nich len kvôli tomu že si myslia/dúfajú že na tom zarobia, takže kvalita pri veľkej väčšine absolútne mizerná, väčšina divákov už má svojich stabilných a na nových kašle, proste... s MC videami už dnes neprerazíš ani vrámci MC ani vrámci LPingu všeobecne.
...počkať, vlastne ja to beriem globálne, zabúdam že slovenský trh je tak 3-5 rokov pozadu. okej, tak sa opravujem, MC LPs budú vrámci slovenska za tri roky pasé.
Ok to je váš názor ale ked si to zoberete z hladiska tak sa dosť snaží a ja snahu berem vy ludia si myslíte že hneď zo začiatku je každý výborný čo ak sa po roku , alebo po pár rokoch zlepší natolko že sa mu každý bude podliezať berte to aj trošku z ineho hladiska toto je môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
...jo, a vyrob si playlisty na jednotlivé hry. a na minecraft sa vykašli, ten už je dávno pasé.
... a k téme občas sledujem členov z majnuj (minecraft) ... ale best je ThePolishPenguinPL
no ale inak aj mne sa zdá, že je toho už nejako veľa...
...počkať, vlastne ja to beriem globálne, zabúdam že slovenský trh je tak 3-5 rokov pozadu. okej, tak sa opravujem, MC LPs budú vrámci slovenska za tri roky pasé.
... vlastne som ani nemusel hladať ... pomohla mi app na mobile (fastube)
... a spomenutý ThePolishPenguinPL ... ten medzi nich patrí určite