Tak toto bude pre vas fakt tazky oriesok, ale potesilo by ma keby ju niekto spoznal, nemam ziadnu indiciu... mozem len opisat videoklip... Spieval to taky cernoch s dredmi kt. na zaciatku klipu prisiel na motoke, potom sa klip odohraval v bayene kde vsetc
nebol to nahodou puff daddy s faith evans....pre notoriusa B.I.G ? a pesnicka sa vola I´ll be missing you.....a nie je to prerobene od philla Collinsa ale od The Police
nie puff daddy nemal dredy v tom klipe,nie..nemal dredy možno nikdy :d mimochdom došli sme na názov piesne,neviem,či je tamto mulatka..ale je to jediná možnosť
nie nie, to nie je ona :/ .... ale vdaka že sa snažíte, fakt by som napísal viac, ale neviem.... bol to hit v 2005 asi... ale to si tiež niesom istý... V tom klipe sa mladý ludia blaznili v bazéne a tancovali... jo a ten cernoch bol riadne nabuchaný.... a mal strasne biele zuby a par zaberov bolo ako sedi na nafukovacke vo vode... to som pomohol co.... :/
tak potom vazne netusim....neviem si spomenut na ziadny klip v bazene.....to ma mätie....a jediny cernoch z dredmy ma napada bustha rhymes...skusim zistit ci to mohl byt on....on mal v tom obdobi dost hitov
ee nie je to on... inac toto je dobra cesta..skusit si pospomínať na dredatých dlhovlasých spevakoch s vysportovanou postavou.... chcel som napisat aj so žiarivým usmevom, ale to ma asi každý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja som nasiel klip len ze som vedel ze tam hraju ludia prezleceni za zvierata
som napisal do googla: (po anglicky)clip with people in animal costumes a nasiel som
potom jedine co ma daco spojene s phil colinsom a lil kim je asi toto:
ale tam motorky nejsu