@tasha5 ja som nenapísala nič už dva roky, kedysi som písala v trpkých chvíľach, ale bolo to príliš plytké ale teraz som vposledných pár mesiacov necítila vôbec nič a to bol najhorší stav, aký som kedy zažila, mala som tak 2x denne chuť spáchať samovraždu..
@tasha5 chceš mať z toho terapiu, zatiaľ nejde o umelecký zážitok, ten možno príde časom a keď si po rokoch prečítaš, čo si napísala, tak sa budeš lepšie vedieť vcítiť do svojej mladšej podoby
hej, ja viem, ale pamäť je naprogramovaná zabudnúť na nepríjemné veci
@mkamka ved aano presne, aj tebe hovorim ze ked aj plytke no aco, inak to je dobry napad. ok .. a to som nevedela, ani by som nepovedala ze to tak je ts ts
@tasha5 existuje a čítala som potom niečo také aj na nete, ale chcela aby som jej tam veci, čo sa dali podľa mňa odpovedať jedným slovom obkecala na dve hodiny
ale vieš, ako sa cítim trápne, keď si čítam "občasník" založený v prváku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@tasha5 Neveršované sú v súčasnosti strašne módne, ja mám rád veršované, ale kvalitných je takých málo.
najskôr mi ani nedošlo, že o čom točíš a vlastne ani neviem, ako ma ten stav napokon prešiel
hej, ja viem, ale pamäť je naprogramovaná zabudnúť na nepríjemné veci
to mi povedala kedysi psychologička
čo tá psychologička? ale táto bola nejaká divná a na nič
ale vieš, ako sa cítim trápne, keď si čítam "občasník" založený v prváku
ale ide to ľahšie, keď má človek inšpiráciu niečo napísal, než keď sedí pri stole a čumí do blba premýšľajúc nad každým slovom ...