spoza okna burky milujem, ale vonku by ma nikto nedostal ako samozrejme clovek ma respekt pred bleskami tak ci onak, ale ja sa fakt bojim odkedy som raz sla trolejbusom a blesk strelil asi 20 metrov od neho...
Potvrdzujem ze mam rad burku a neobjim sa Aj ked leje jak z krhly a kazdy sa uteka domov skryt, pod dazdnik. Idem si bez dazdnika pomalicky a mam v ... trubke. A taktiez v lete po dazdi je chladnejsie tak da sa cvicit v posilke
Ja odmalicka v noci ked hrmi zapchavam si usi a potom ma bolia ruky ale uz mam stuple do usi ... a zakryvam sa az po hlavu, potom mi je teplo a nemozem dychat
raz som niekde v parku zažil, že blesk udrel maximálne tak 30 metrov odo mňa... vtedy mi veru nebolo všetko jedno, ale že by som sa celkovo mal búrky báť, to nie...
mám rada búrky spoza okna našej bytovky.
neznášam ich keď som na chalupe u babky a mám stres, že každú chvíľu do mňa niečo udrie/spadne. Práve tam sa mi stalo, že asi 3m odo mňa udrel do železného zábradlia blesk, mala som nasraté v gatiach.
strasne sa bojim a zaroven sa mi paci, cize cez burku som vacsinou na balkone a pozeram ako je super, pricom vypisujem ludom ze sa bojim, ze ma zajebe blesk a cela sa trasiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neznášam ich keď som na chalupe u babky a mám stres, že každú chvíľu do mňa niečo udrie/spadne. Práve tam sa mi stalo, že asi 3m odo mňa udrel do železného zábradlia blesk, mala som nasraté v gatiach.