@zeriavka "išla by som sa pozrieť na deň otvorených dverí ak bývam bližšie"? teda uz som cital vselijake hovadiny, ale tomuto sa nevyrovna NIC a ratam do toho aj to vase "keby idem" (pritom je to gramaticky rovnaka chyba, ale toto znie ooovela vtipnejsie , gratulujem )
@frez nevadí hlavná vec, že sme sa rozumeli :p bývam pri maďaroch už niekoľko rokov tak som toho veľa pochytila ..ako napríklad: filmujem = pozerám film, urob o mne fotku = odfoť ma a pod. a ešte koľko skomolenín som povedala v Írsku keď som väčšinu času po anglicky rozprávala a zrazu povedať dačo po slovensky no tak škoda že som si to nezapísala
ako to má byť správne? keby som bývala bližšie/ kebyže bývam bližšie/ v prípade, že bývam bližšie ?
jediny rozdiel mezi serezadou a stovkami dalsich nezmyselnych telenoviel je ze sa to vysiela v primetime comu dodnes nerozumiem ale aspon vidno aky sme sedliaci
včera ma kamoš donútil aby som tam šla kvôli šmajdovej manke a mama že chce podpis od Kaňúra. Že to si vieš vypýtať po anglicky a tak som povedala give me five a hodinu sme sa na tom smiali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(irony, ofc)
a to už je škola, ja nespím len cez prázdniny.. faka ze to nevychádza
ako to má byť správne? keby som bývala bližšie/ kebyže bývam bližšie/ v prípade, že bývam bližšie ?
šehru a oňura nepotrebujem vidiet..a aj tak BA je daleko
no my sa pekne pôjdeme zabávať na Tiesta, máš státie?
@chevro no ja som tiež chcela ísť len pre fotku... ale robím bohužiaľ