Zvratenych v com??? musis definovat, lebo si myslim, ze kazdy z nas je v niecom zvrateny a kto nie, moze sa rovno odstrelit lebo sa musia ludia pekelne nudit s takym clovekom Ja som napriklad zvrateny v tom, ze vsetky rozhovory so mnou koncia pri reciach o sexe a neslusnych navrhoch a narazkach
podľa toho že v čom zvratena ja mno ehm ked mam uchylnu naladu tak vtedy @kotovsyndrome ete nam tu chyba @charlottkkaa a sme kompletny a @amatter vsimla soom si ale v pohode na spapanie
@cassie_15 to je dost zaujimave vecinou ludia ked sa maju radi hovoria v zdrobneninach .. ale tak aspon je to dokaz ze si v niecom zvratena... a preco ta napadla zrovna takato tema diskusie?
@amatter tak s tým úplne súhlasím ale ja mám trošku zaujímavejšie zvrátenosti než tvoje reči o sexe...ale tak o tom iba s "vyvolenými" rozprávam nikto iný ako oni moje extrémy nepochopí
Konanie menom spoločnosti: V mene spoločnosti koná každý z konateľov samostatne. Pri právnych úkonoch vykonaných v písomnej forme pripojí k obchodnému menu spoločnosti svoj podpis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
PARDON
Obchodné meno: Klub zvrátených
Sídlo: Birdz
Deň zápisu: 08.03.2009
Predmet činnosti: zvrátenosť
Spoločníci: Harlequin (predseda)
Cassie_15 (podpredseda)
freestyler01 (predseda dozornej rady)
Výška vkladu každého spoločníka: 1 EUR
Štatutárny orgán: konatelia: Harlequin, Cassie_15, freestyler01
Konanie menom spoločnosti: V mene spoločnosti koná každý z konateľov samostatne. Pri právnych úkonoch vykonaných v písomnej forme pripojí k obchodnému menu spoločnosti svoj podpis.
Základné imanie: 3 EUR