Poznám sa s jednou babou, sme kamaráti, chichúňa sa keď sa rozprávame ale z ničoho nič si občas začne prehadzovať vlasy ale tak trochu divne že tak si ich prehrabne že ma až ma skoro trafia , znamená to že ju nudím alebo niečo iné ? čo tým sleduje ??
ja si prehadzujem vlasy vkuse, lebo som na ne zatazena
a ked ma jeden trapko otravoval a hovoril akoze vtipy, smiala som sa len zo slusnosti nehovorim ze to musi byt tvoj pripad, len ze neber to vzdy tak ze ona z tebou flirtuje..
tak ono sa pocas dna pocasie meni.. isla "vyteplena" z bytu a potom jej uz vonku zacala byt zima.. nic nepochopitelne
mylsim ze ta balila ale as nespravnym sposobom...co si citala navody na nete? .... ale inak mrznu kvoli babe..hmm to by ti nemalo az tak vadit...ale mneked je zima tak som neni sebecka a nezoberiem mu mikinu len ju rozopnem a vopcham sa k nemu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nerozoznávaš ročné obdobia?
a ked ma jeden trapko otravoval a hovoril akoze vtipy, smiala som sa len zo slusnosti nehovorim ze to musi byt tvoj pripad, len ze neber to vzdy tak ze ona z tebou flirtuje..
tak ono sa pocas dna pocasie meni.. isla "vyteplena" z bytu a potom jej uz vonku zacala byt zima.. nic nepochopitelne
@diskut éri dík za rady
a kokosové vajca jej gule sú už hotové?
no môj názor je, že by asi chcela byť viac ako len kamarátka
kokosove gulky veru hotove! fuuuuuuuuu gule sa mi chladia v chladnicke,radsej ju nebudem otvarat kym nepride mama lebo jej potom nic neostane
no veď všetkí by si ich spratal do žochu , maškrtník maškrtný..........filipk
or just testing my selfcontrol