nooo chalani....a teraz chcem od vas pocut iba jedno....ako prejavujete zaujem o baby?myslim skor veci ako skutky a neverbalna komunikacia.....takze...sem s tym!:
ja nechapem, co tu riesite moj vekpytam sa ako clovek,ktory sa snazi pochopit zmyslanie a uvazovanie osob opacneho pohlavia...preco je niekto uzavrety, preco si niekto striela,preco sa bezdovodne smejeco je na tej otazke take zvlastne
No v skutocnosti prava otazka by naozaj bola kto sa ma vo Vas vyznat
Je to individualne, ale tak najcastejsie asi priamy pohlad do oci, usmev ( samozrejme nie pokial sa smeje...len za predpokladu, ze zo smiechu prejde na obycajny zelany usmev), fyzicky dotyk ( je vseobecne zname, ze kazdy clovek ma rad fyzicky dotyk ako pohladenie atd).....to by bolo asi vsetko zo zakladnych
Ja osobne som uz z Vas taky zmateny, ze ja uz ani nic nedavam najov pretoze nepredpokladam, ze by to malo zmysel a hoci si vsimam z casu nacas zaujem opacneho pohlavia, vacsinou su to take o ktore ja sam nemam zaujem....
Ked toho chalana chces ta nemaj v **** ako ja, ale urob s tym nieco a preber iniciativu
motovidlo1234: sleduj rec tela: chlapcove spicky noh alebo trup ukazuju teba, aj kedc napriklad hlava je natocena inde, tuzi sa ta podvedome dotknut, vyuzije prilezitost, najcastejsie to urobi niekde okolo predlaktia, ma zvacsene zornicky, ked ta uvidi nahle na stotinu sekundy zdvihne obocie, ked si mu sympatická alebo ma podobny nazor na veci tak napodobnuje tvoju rec tela, mozes urobit pokus ci sa k nemu mozes priblizit tak, ze napriklad ak vedla seba sedite pri stole, posunies si svoj pohar do jeho zony stola, ak svoj pohar neodtiahne, nevadi mu ak by si sa k nemu priblizala aj nejak inak , aj ruky vo vreckach alebo ine poukazovanie na muznost su dobre signaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
však to je individuálne
nemusí to platiť na každého jedinca preboha
podla mna otazka aj tak naopak polozena, kto sa ma vo VAS vyznat !!! O_o
skôr v ženách sa dá len ťažko vyznať
niečo sa nezdá?
koment cislo 13 by nebolo odveci zvecnit do kamena uplna pravda pravduca!
No v skutocnosti prava otazka by naozaj bola kto sa ma vo Vas vyznat
Je to individualne, ale tak najcastejsie asi priamy pohlad do oci, usmev ( samozrejme nie pokial sa smeje...len za predpokladu, ze zo smiechu prejde na obycajny zelany usmev), fyzicky dotyk ( je vseobecne zname, ze kazdy clovek ma rad fyzicky dotyk ako pohladenie atd).....to by bolo asi vsetko zo zakladnych
Ja osobne som uz z Vas taky zmateny, ze ja uz ani nic nedavam najov pretoze nepredpokladam, ze by to malo zmysel a hoci si vsimam z casu nacas zaujem opacneho pohlavia, vacsinou su to take o ktore ja sam nemam zaujem....
Ked toho chalana chces ta nemaj v **** ako ja, ale urob s tym nieco a preber iniciativu