V mojej predminulej ankete ste takmer vsetci hlasovali, ze by ste si priali predcasne volby. V minulej ankete, koho by ste najradsej videli z realnych moznosti za premiera, ste mi nehlasovali takmer nikto. Za Pelleho dokonca vobec nikto. Tak sa pytam, co teda ocakavate od tych vymodlenych predcasnych volieb? Akeho predsedu vlady?
@kobra ak si dobre pamatam, ty si mi pisal, ze vidis aj inu moznost, nez su smeraci Pelle a Fico. Kto si teda myslis, ze ma najvacsiu sancu? Kandidatov som zostavila podla najnovsieho prieskumu preferencii.
Neviem, ako sa nakoniec dohodli ten Sulik s Korcokom, tak som tam radsej dala oboch. Ale myslim si, ze Sulik by si nenechal ujst sancu byt premierom...
Osobne si myslim, ze by vladu zlozili Pelle s Ficom (+ Sme rodina/fasisti) Samozrejme mozem sa mylit, ale pride mi to ako najpravdepodobnejsia moznost.
@lukaso121@6 naozaj si myslis, ze SaSka ma sancu vyhrat volby a zlozit vladu? Uz teraz ju predbehlo aj PS. Ja si zial myslim, ze Pellemu sa to podari... Kiez by som sa mylila.
Asi Pellé, ale nechajme sa prekvapiť.
A inak je mi to šumák, mám pocit, že je to na SVK za každej vlády stále rovnako napikaču a niekoľkokrát týždenne si hovorím, aká som rada, že tam nežijem ak je toto najlepšia vláda, akú Slovensko momentálne mohlo mať, tak gg a imo je jedno, či tam sedia mafiáni, alebo zlepenec úplne nekonzistentnych strán a hnutia s mafiánom na čele parlamentu, diletantom, psychopatom a šašom ako mozgom celej operácie, s podporou fašistov a v parlamente najviac počuť katoliban a hašteriace sa sliepky
niektorí tí mafiáni majú aspoň nejakú kredibilitu a kultúru vystupovania, čo sa o momentálnej vláde skutočne povedať nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja by som bola asi najradsej, keby bol premierom Šimečka
A inak je mi to šumák, mám pocit, že je to na SVK za každej vlády stále rovnako napikaču a niekoľkokrát týždenne si hovorím, aká som rada, že tam nežijem ak je toto najlepšia vláda, akú Slovensko momentálne mohlo mať, tak gg a imo je jedno, či tam sedia mafiáni, alebo zlepenec úplne nekonzistentnych strán a hnutia s mafiánom na čele parlamentu, diletantom, psychopatom a šašom ako mozgom celej operácie, s podporou fašistov a v parlamente najviac počuť katoliban a hašteriace sa sliepky
niektorí tí mafiáni majú aspoň nejakú kredibilitu a kultúru vystupovania, čo sa o momentálnej vláde skutočne povedať nedá.