fakt blbá otázka, nedá sa to podľa mňa jednoznačne povedať. vo veľa veciach je jedno čo je človek chlapec alebo dievča a v niečom má plusy byť dievčaťom, v niečo chlapcom a takisto existujú v niektorých životných okamihoch aj negatíva pre obe pohlavia.
@candy36 hocijaký chlap pri takejto diskusii by ti povedal že byť ženou musí byť ťažšie kvôli menštruácii a pôrodu, tak neviem prečo tu z fluptáka robíš hrdinu
@candy36 je mi u riti či si ma pochválila. ak si si náhodou nevšimla, na birdzi nieje nič výnimočné že ľudia píšu to čo by v skutočnosti nepovedali. veď každého debila napadne že ženy majú menzes a že rodia. keď sme sa o tom rozprávali ako malí chlapci tiež sme riešili iba toto. a keď sa dnes rozprávam s chlapcami že či by sme boli radšej ženy tiež každý povie že určite nie kvôli starostiam s rodením a mendzesom. tváriš sa ako by bol fluptak prvý na svete čo to povedal
@hoppercar nie, tvárim sa ako keby bol prvý na birdzi čo to povedal, lebo tu to pred ním veľa chlapov nepovedalo.
očividne sem chodíš dosť krátko, a ešte očividnejšie máš nejaké zaujímavé komplexy keď na mňa vyskakuješ bez toho aby som ti vôbec čokoľvek povedala, každopádne nechce sa mi s tebou o tom rozprávať, choď si rýpať do rodičov, mňa nebavíš.
@momoglamorous preco si myslis, ze skaredy muz to ma tazsie ako skareda zena? ...ved ten si stale moze zarobit, a okrem pracovneho uspechu si "pritiahnut" aj nejaku zenu....ale skaredu zenu, aj ked uspesnu, bude chciet malokto, iba opilci po baroch .(prehanam trochu)...samozrejme je otazne nakolko je skaredy/a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
grcam z nich
1. krasna zena
2. krasny muz
3. skaredy muz
4. skareda zena
takto to je, prisambohu!
a @fluptak je asi jediný chlap na svete čo sa na veci dokáže dívať z opačného uhla pohľadu, fakt závidím tvojej frajerke
ale fakt, takých chlapov čo sa dokážu dívať na veci z opačnej strany ja veľmi veľmi málo
to ako závidíš že som nepochválila aj teba či čo?
očividne sem chodíš dosť krátko, a ešte očividnejšie máš nejaké zaujímavé komplexy keď na mňa vyskakuješ bez toho aby som ti vôbec čokoľvek povedala, každopádne nechce sa mi s tebou o tom rozprávať, choď si rýpať do rodičov, mňa nebavíš.