Dnes o 13:34 som zverejnil blog, ale až o 16:47 som si všimol, že istá Nata0044 (14 krát prihlásená) skopírovala asi štvrtinu z neho a zverejnila ho 14 minút po mne.
Išlo o "IQ test" s 15 otázkami a ona okopírovala 4.
Ygorovi raz skopirovali jeho vlastnu vytvarnu tvorbu... a Zemine cely blog... To taky hajzlici tu proste su, treba si zvyknut a poistovat svoje diela silnym copyrightom
A jj, mne sa stalo to zo spominanym obrazkom... niekto to hodil tusim na boom a potom sa to zacalo sirit dalej... :/ a teraz to clovek najde na nejakej webke nacapene
noo toto iste sa stalo aj mne a napisala som o tom blog aj .. aa moja mala nick tiez podobny hentomu .. tam v tom čo mne skopirovala bolo "naty..." .. a prečo ? hmm, lebo je to ich ubohost a sprostost
Ak som si správne všimla, tak dotyčná osoba skopírovala aj jeden ďalší starší blog (vzápätí po kopírovaní časti Azelovho IQ testu), tentokrát celý a bez uvedenia autora...
Ale neviem, pripadá mi to trápne a úplne odveci... tým ľuďom to nemôže dať nič, jedine výčitky svedomia, ale keby nejaké mali, asi by to nerobili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
"Azel, 1 názor"
Ale uviesť zdroj patrí k slušnosťi. Čo vlastne aj spravila
Mixelle: Lopatou.
Schizofrenik: Asi jo. Písal som Tomášovi, ten to preverí.
Fremo: No neviem, či najbližšie neskopírujem nejaký tvoj blog.
no napr. na moj komentar (nic agresivne) zareagovala takto ...
"SA STARAJ O SEBA TY TAK ISTO NEMAS NAJLEPSI BLOG TAKZE DRZ HUBU" je to krava proste
A jj, mne sa stalo to zo spominanym obrazkom... niekto to hodil tusim na boom a potom sa to zacalo sirit dalej... :/ a teraz to clovek najde na nejakej webke nacapene
Ale neviem, pripadá mi to trápne a úplne odveci... tým ľuďom to nemôže dať nič, jedine výčitky svedomia, ale keby nejaké mali, asi by to nerobili...
Ďakujem.
» www.birdz.sk/forum/chcete-ma...