preco volis fica ???povedz mi jeden racionalny dovod ...a hlavne tu nepis hovadiny o rozkradani ked najviac sa kradlo za meciara s ktorym je ten tvoj fico teraz vo vlade...a to co sa deje teraz o tom skoda hovorit...
@9@aguri500 pýtať sa ficovoliča na racionálny dôvod jeho voľby je ako pýtať sa slepca, ako sa dostať na druhý koniec mesta... ja som to po toľkých pokusoch vzdal :/
ja som myslel ze volici fica su len geriatrickeho typu... mylil som sa... problem je ten ze on naozaj pojde volit... a pojde ich volit viacero takych inteligentov a zas tu bude vladnut ten organ fico...
@whitelaser slava ficovi? mas pravdu. kupim mu karafiat a zaspievam internacionalu s cervenou satkou na krku.
Spytam sa ta priamo... tebe nevadi, ze vlada toho debila zadlzila slovensko tak, ze to budu splacat este aj moje deti? tebe nevadi, ze vlada toho debila rozdava peniaze svojim kamaratom, hoci by taku istu robotu, a mozno aj lepsiu, by urobil niekto iny za ovela menej penazi? tebe nevadi, ze ten debil chce rozdavat TVOJE peniaze darmozracom, ktori nic nerobia? mne to strasne ale strasne vadi.
počuj neotraraj politické ankety ked argumentuješ ako malé decko z IQ hupacieho koníka.... Na slovensku rozkladajú všetko a všedci od ciganou až po tích naších politikou ktorý hrabú pre seba.... A Fico to je lump največší na svete, ktorý zavádza všetkých. Dzurinda aspoň chcel niečo riešiť sice urobil to čo urobil iste by sa dalo aj lepšie. Ale po vojne je každý generál...
gestapo, cigáň na bicygli škaredý, čo s nama spraví, čo s nama spraví? šak nás predá! do ameriky lebo k židom! cigáň škaredý cigáň, bicyglista škaredý cigáň!
babky demokratky sa v tom vyznajú, treba veriť im.
S ficovolicmi nieco riesit nema vyznam. Ich "argumenty" siahaju po privatizaciu a ani o nej absolutne nic nevedia. Ked ich clovek odkaze na vyrocne spravy tak sa s nechapanim na teba pozeraju ako na kokota, co to vlastne tie vyrocne spravy su. No proste primitivi nevzdelani. Im uplne staci pocuvat doma krcmove reci rodicov.
Lenive nevzdelane socky budu vzdy volit toho, kto ich opije rozkom. Tak to chodi vsade vo svete. Je to smutne...
A koho pojdem volit? takych co rozkradli stat? a stale rozkradaju? URCITE NE! Takeho co zadlzi slovensko na par desatroci? URCITE NE!
-Je to nova strana treba podporit a poinformovat sa o tom... a nech mi nikto nevravi ze mu cigani nevada a zvyhodnovani ciganov nikomu nevadi!!!
- Vlada si racej zakryva oci aby sa nemusela kukat na to co sa robi na vychode a v inych vacej ciganmi osidlenych castach slovenska- racej tam poslu policajtov aby volne prostestujucich pobili pomlatili!!! ZEEE TO STEME? a aby bol nee SLOVENSKY STAT ale POLICAJNY ZE?! no to ne!
@prcimir88 radsej sa nechas opit rozkom? Kradnut budu vsetci (aj Kotleba ak sa nedajboze dostane do vlady), s tym este par desiatok rokov na slovensku nic nespravis. Dolezite je vybrat takeho, co popri kradnuti spravi aj nieco pozitivne.
Kotleba s ciganmi nespravi absolutne nic a kto si mysli opak, si to predstavuje ako Hurvinek valku. Nemoze im ani len zobrat socku (by nas EU/OSN/hocijaka humanitarna sracka dojebala jak siroty) a nie to este aby sa na nich islo tvrdsie.
Volne protestujucich? Sice som nebol na tych zrazoch, ale videl som videa, ako tam prevazne nackovia hadzali sutre po policajtoch. Tak nech sa necuduju, ze dostali na piiic.
@prcimir88 nechceme policajny stat ale ani fasisticky stat, tvoji zapadoslovenski predkovia sa mozno mali za fasistickeho statu dobre, ale nezabudaj ze na vychode Rusinov,Zidov a Ciganov posielali vo velkom skapinat do koncentrakov v Polsku a Madarsku, takze keby sa nahodou ten kokot dostal do parlamentu osobne mu pridem hodit tehlu do hlavy a so mnou dufam aj dalsich par tisic ludi. Neplet si fasizmus s vlastnectvom, lebo ten clovek predal svoju cest, staci sa pozriet ake tricka predava vo svojom obchodiku.
priatelia fico je vo vlade preto lebo ste si ho zvolili nejdem ho obhajovat a ani jednu stranu ci uz koalicnu alebo opozicnu no ja osobne som pocitil narast ked je vo vlade fico.... mame dialnice minimalne... mozno predrazene mozno to nafukli media..... ale poviem len jedno keby na chudaka fica nezacali vytahovat rozne kraviny = predvolebna kampan nakydaj na druheho viac ako unesie.... bolo by podla mna vsetko inak... celu "mienku" ktoru mate vsetci na fica mate len preto lebo ste si precitali zopar billboardov a preciali zopar sprav v novom case a inych mediach. Gratulujem vam vy politicky znalci a analytici
@31 a ty zase dokazujes tu svoju,zakladanim takejto chujovej ankety kde mas v podstate obe rovnake moznosti,v kazdej jednej volis Fica,nvm ktory kokot by ho v dnesnej dobre este volil.....dokazal tu uz toho snad dost....tak sa tu nenabaluj,aky si ty inteligentny..
minulá vláda urobila veľké chyby ktoré nedokážem odpustiť preto ich nebudem voliť, a terajšiu vládu tiež nepodporím lebo nás len zadlžujú a môže si Fico rečniť čo chce o tom že budeme mať najvyšší hospodársky rast....
@goth111 Ono z tým rastom to je tak Vývoj rastu HDP 2007-2009 Slovensko sa prepadlo z +10,4% 2007 +6,4% 2008 a 2009 -6,4% čo je medziročný pokles o -12,8%(dvojročný dokonca o -16,8%) Takže áno teraz z +1,1% máme druhý najväčší rast v EU ale to je preto že sme vtedy mali pokles 12,8% teda stále sme v mínuse -5,3% oproti 2008 a -9,3% oproti 2007
@websterko Ano, Slovensko rastlo ekonomicky, ale bez EU, bez reforiem by sme boli este stale 100 rokov za opicami... teraz sme len 20 rokov za nimi. A kto nas dostal do Europskej Unie? Kto Zaviedol vo vlade takmer vsetky reformy? Dam ti typ: Fico, a ani Meciar to neboli... Nemozes sa na to pozerat tak kratkozrako, a povedat, ze teraz je dobre, tak aj terajsia politika je dobra... Ono väcsinou trva, kym po vaznych krokoch v politike dojde aj ku ekonomickemu rastu. Preto sa fico pysi vlastne Dzurindovou pracou.
@jaro1991 a teraz ak znova bude vladnut pravica, bude musiet spravit nepopularne opatrenia ako to bolo po Meciarizme a potom znova pride lavica, ktora vsetko rozflaka a takto to pojde stale dokola.
@maco011 ako ona ma zmysel... Na priklad oni hozhoduju nad obyvatelstvom Slovenska, a to by si nikto nevzal osobne na svedomie, keby padlo neake zle rozhodnutie, a preto ich za to nemozu obvinit... alebo ak by ich niekto chcel vydierat, maju ine prava ako normalny obcan, lebo do suseda Ferka si nikto nezacne, ale do neakeho Fica uz ano Ale mas uplnu pravdu, ak hovoris, ze niektore casti imunity su uplne zbytocne, nezodpovedne (ked si ficia 250 s ich audinami...) a neferove.
@whitelaser , @sven , všetci Ficovoliči sú rovnakí kokoti, ďakujeme chlapci, že svoju bandu takto prezentujete
Vždy ma neuveriteľne rozosmejú ľudia, ktorí volia Ficokokota preto, pretože bývalá vláda kradla, to je ako skočiť z blata to diery v latríne.
Je to smutné, ale s týmto súhlasím s @tommyhot -om @70 ...
Takto to na Slovensku funguje, pokiaľ sa pravica najbližšie chytí moci a bude sa pokúšať o šetriace opatrenia, alebo uťahovanie opaskov tak to treba ľudu patrične vysvetliť, polopaticky, prečo je to potrebné...
@jaro1991 presne taketo problemove casti imunity som myslel... ved keby normalny smrtelnik tak fical s autom, taku pokutu dostane, ze moze vyhlasit osobny bankrot :/
@ancientpedestrian kamosko ty si zase pletes nacionalizmus a fasizmus dve rozlicne veci, prosim ta povec mi co si si okolo toho vsetkeho precital a konkretne ohladom toho co chcu dani kandidati dosiahnut... Bohuzial ako vidim vacsina o LSNS asi nic nevie. Kotleba-byvaly vodca slovenskej pospolitosti- prezri si podrobne stranku a zistis v com je pes zakopany .
@prcimir88 snad nemyslis vazne, ze chces aby sedel v parlamente dalsi samozvany politik, so slovnikom patnastej cenovej? Sak ten clovek sa absolutne nevie vyjadrovat, nehovoriac o tom, ze je to cisty demagog bez akychkolvek zakladnych principov demokracie.
On nesuhlasi aby bolo hento a tamto. Ja zas nesuhlasim aby mali hentaki primitivovia slobodu slova a predsa nechodim na namestie hulakat do megafonu.
Tu stranku som videl uz davnejsie a je plna demagogie a populizmu. Chapem, ze politika hlavne novych stran sa inak ani moc neda robit, ale hento je ciste vymyvanie mozgu. Gratulujem ti.
@pernik co si zacinas do nas?pod mi nieco povedat do oci bud taky macher aky si teraz , dzurinda ti ani na bicykel neda este si zobere aj tvoj a preda ho talianom , elektrarne predali ,elektraren enel mohla robit zisk pre stat a takto taliani sa hrabu zo slovenskeho ludu ... a este jedna vec ja nesuhlasim komunizmom ak si ma ty nazval ze komunista a ani nemusim ameriku, ja som za europu demokraticku bez ameriky a bez komunizmu,amerika sem priniesla vela ale zaroven aj zlo,ved teraz nedavno si zastali romsku kriminalitu,a kto je tu potom diskriminovany ?biely alebo rom,dobre su romovia aj taky co ziju ak biely a takym cest! a este o amerike ,napadli irak ze tam maju jadrove zbrane a mali tam ropu za ktorou tam isli ty tvoji americania a zbrane boli zamienkou a kto tu robi najvecsi bordel? a este sa vyjadrim k grecku: ako dopadlo grecko aj ked je v eu?... no a idem ku komunizmu: keby tu bol komunizmus tak sme zaostali a teraz by sme mali iba mobili vo velkosti tehli .... tak tu nepicuj uz do mna a uvedom si co sa tu deje ! ze svetu vladne americke spinavosti tak ako za komunistov komunisticke spinavosti a preto nemusim pravicu aby tu americania nevladli a nedyktovali tu ich uzasnu demokraciu hlavneze za bushovej vlady v usa bola interupcia zakazana vsak to je chore a ze demokraticky stat usa haha ... vyser si oko 50x pravicak...zapad ta vygumoval.
@whitelaser Do očí ti to kľudne poviem, nemám s tým najmenší problém.
Vyjadrím sa len k dvom veciam, za prvé, vieš prečo je Grécko v sračkách?
Nie preto, že je v EU, ale kôli jej ľavicovej vláde , počuješ dobre, ĽAVICOVEJ vláde, ktorá Grécko tajne neuveriteľne zadlžila, rozdávala aj keď nemala a míňala aj keď nemala čo mínať. (Rovnako ako na SLovensku)
Po druhé, pokiaľ mne vygumoval mozog západ, tebe potom kto? Východ?
@pernik dopľom - ty somár !! to už lepšie opica ovláda gramatiku ako ty. Asi ti tie drogy čo berieš nerobia dobre na mozog, síce ty žiadny nemáš takže tebe je to jedno ty už sprostejší byť nemôžeš tak len smelo fetuj ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
vy neviete, že náš štát rozkradli cigoši?
Rovnaky nazor
Rovnaka gramatika
co dokoncili a kto??? a podla teba je normalne ak si niekto sukromne vyhlasi tender ??? asi hej ak volis fica...asi ti nevadi ze ta vlastne okrada...
ja som myslel ze volici fica su len geriatrickeho typu... mylil som sa... problem je ten ze on naozaj pojde volit... a pojde ich volit viacero takych inteligentov a zas tu bude vladnut ten organ fico...
Spytam sa ta priamo... tebe nevadi, ze vlada toho debila zadlzila slovensko tak, ze to budu splacat este aj moje deti? tebe nevadi, ze vlada toho debila rozdava peniaze svojim kamaratom, hoci by taku istu robotu, a mozno aj lepsiu, by urobil niekto iny za ovela menej penazi? tebe nevadi, ze ten debil chce rozdavat TVOJE peniaze darmozracom, ktori nic nerobia? mne to strasne ale strasne vadi.
takto sa ti smeje Fico ze si taky chuj a volis ho
on je tak dementny ze este mu za to podakuje...
Taký detail...môžeš definovať rozkradol pretože je rozdiel niečo predať a niečo ukradnúť. Dosť zásadný.
babky demokratky sa v tom vyznajú, treba veriť im.
a na dobru noc, opakujem: SLABUČKO HRYZKAJ, SLABUČKO!
podľa mňa by vás mali zbaviť tej zodpovednosti takej, ktorej teraz neviem, ako sa správne práve nadáva
a nie preto, že volíte Fica, ale preto, že ste očividne fakt nehorázne vypatlaní a môžete uškodiť sebe i svojmu okoliu svojimi činmi a rozhodnutiami.
žeby fico?
no a čo, že Fico je čisté zlo pre tento štát, hlavne, že budeš mať diaľnicu, či nový pekný tunel
» pozrisi.sk/nastenka/6-prud...
Lenive nevzdelane socky budu vzdy volit toho, kto ich opije rozkom. Tak to chodi vsade vo svete. Je to smutne...
Are you freakin" kidding me!?
-Je to nova strana treba podporit a poinformovat sa o tom... a nech mi nikto nevravi ze mu cigani nevada a zvyhodnovani ciganov nikomu nevadi!!!
- Vlada si racej zakryva oci aby sa nemusela kukat na to co sa robi na vychode a v inych vacej ciganmi osidlenych castach slovenska- racej tam poslu policajtov aby volne prostestujucich pobili pomlatili!!! ZEEE TO STEME? a aby bol nee SLOVENSKY STAT ale POLICAJNY ZE?! no to ne!
Kotleba s ciganmi nespravi absolutne nic a kto si mysli opak, si to predstavuje ako Hurvinek valku. Nemoze im ani len zobrat socku (by nas EU/OSN/hocijaka humanitarna sracka dojebala jak siroty) a nie to este aby sa na nich islo tvrdsie.
Volne protestujucich? Sice som nebol na tych zrazoch, ale videl som videa, ako tam prevazne nackovia hadzali sutre po policajtoch. Tak nech sa necuduju, ze dostali na piiic.
A Slovensko pôjde dole vodou v každom prípade.
» www.krokkuspechu.sk/neodpustitelny-...
@websterko Ano, Slovensko rastlo ekonomicky, ale bez EU, bez reforiem by sme boli este stale 100 rokov za opicami... teraz sme len 20 rokov za nimi. A kto nas dostal do Europskej Unie? Kto Zaviedol vo vlade takmer vsetky reformy? Dam ti typ: Fico, a ani Meciar to neboli... Nemozes sa na to pozerat tak kratkozrako, a povedat, ze teraz je dobre, tak aj terajsia politika je dobra... Ono väcsinou trva, kym po vaznych krokoch v politike dojde aj ku ekonomickemu rastu. Preto sa fico pysi vlastne Dzurindovou pracou.
Podla mna vacsine stran chyba jedna zasadna vec v programe... zrusenie poslaneckej imunity... Su snad viac ludmi ako my, obycajni smrtelnici?
podla mna by sme si mali byt vsetci rovni pred zakonom...
a pre ficovolicov: Fica volit nikdy nebudem ani ak by nebolo koho ineho
@maco011 ako ona ma zmysel... Na priklad oni hozhoduju nad obyvatelstvom Slovenska, a to by si nikto nevzal osobne na svedomie, keby padlo neake zle rozhodnutie, a preto ich za to nemozu obvinit... alebo ak by ich niekto chcel vydierat, maju ine prava ako normalny obcan, lebo do suseda Ferka si nikto nezacne, ale do neakeho Fica uz ano Ale mas uplnu pravdu, ak hovoris, ze niektore casti imunity su uplne zbytocne, nezodpovedne (ked si ficia 250 s ich audinami...) a neferove.
Vždy ma neuveriteľne rozosmejú ľudia, ktorí volia Ficokokota preto, pretože bývalá vláda kradla, to je ako skočiť z blata to diery v latríne.
Je to smutné, ale s týmto súhlasím s @tommyhot -om @70 ...
Takto to na Slovensku funguje, pokiaľ sa pravica najbližšie chytí moci a bude sa pokúšať o šetriace opatrenia, alebo uťahovanie opaskov tak to treba ľudu patrične vysvetliť, polopaticky, prečo je to potrebné...
@tommyhot
-btw ked tu dakto este vravi o dakom kradnuti penazi - pusti si
alebo trosku prestuduj » www.naseslovensko.org/...
On nesuhlasi aby bolo hento a tamto. Ja zas nesuhlasim aby mali hentaki primitivovia slobodu slova a predsa nechodim na namestie hulakat do megafonu.
Tu stranku som videl uz davnejsie a je plna demagogie a populizmu. Chapem, ze politika hlavne novych stran sa inak ani moc neda robit, ale hento je ciste vymyvanie mozgu. Gratulujem ti.
A ten volebny program? No na smiech..
Smer je moja viera
Smer nikdy neumiera
Smer tu vždy bol a bude
Na opozíciu seriem zle nám z nej bude.
Vyjadrím sa len k dvom veciam, za prvé, vieš prečo je Grécko v sračkách?
Nie preto, že je v EU, ale kôli jej ľavicovej vláde , počuješ dobre, ĽAVICOVEJ vláde, ktorá Grécko tajne neuveriteľne zadlžila, rozdávala aj keď nemala a míňala aj keď nemala čo mínať. (Rovnako ako na SLovensku)
Po druhé, pokiaľ mne vygumoval mozog západ, tebe potom kto? Východ?
Prepáč, ale takto dobre som sa už dlho nezasmial a myslím to fakt vážne!
Chlapče, TY ideš mne vyčítať gramatiku?
Panebože Toto proste nemôže byť pravda, ty nemôžeš byť skutočný, pretože žiaden človek s aspoň priemerne vyvinutým mozgom nemôže niečo také napísať
Si super...
Vážne ti radím neber už tie drogy od Sulíka nerobí ti to dobre
Tak toto je proste maximum, toto je bodka Ja neverím čo si práve napísal, to sa proste nedá...