ja neviem sice co to je wtf ale preto ssom sa tu zaregistrovala ked chceš mat klud chod na fb alebo pokec mlady muž alebo zavolaj sestru nech mi poradí
nemám s tým síce skúsenosti ale myslím že s týmto by si mala ísť radšej ku kaderníčke ,dosiahnuť doma takúto farbu je oveľa ťažie ako dosiahnuť kanárikovo žltú.
@mielikki no vidíš tak ja som už taká staromodna teta čo narobím a čo ty vieš móda sa stále vracia naspäť verím tomu že ked si ja dám takú farbu päť susediek okolo si dá tiež takú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(a tá teta to má ešte i očividne odrastené)
no inak, nechápem tieto fóra "mám farbu takú a takú, chytí mi to tak a tak?" pretože skús a uvidíš, každému to chytá inak
mozes dopadnut takto
nechápem v tej otázke, to s tou tmavou blond...veď toto je tmavá blond, na ktorú sa bez problémov odfarbíš aj drogérkovou farbou...
mama má pôvodne asi aj tmavšie vlasy ako ty a odfarbuje na kus svetlejšiu blond a pohoda...veď nabehni, popozeraj krabičky a uvidíš, nie?
prípadne skús najprv o kúsok zosvetliť a potom druhý krát viac, tak je menšia pravdepodobnosť, že ti to chytí nerovnomerne