Poprosil by som účastníkov dopravy, či už aktívnych alebo pasívnych, čo vás dokáže na cestách najviac rozčúliť . Bol by som rád, keby ste napísali aj odôvodnenie . Ďakujem .
lebo su absolutne bezhlavi
proste cuvam a on mi tam vybehne poza auto
alebo stari ludia maju 5 metrov od seba prechod pre chodcov, nie oni sa jebu cez 4 prudovku normalne
proste neznasam fakt neznasam takychto ludi, lebo ked sa nieco nahodou stane tak vzdy na vine bude vodic a nebude to len o nejakych peniazoch ale aj o tom, ze niekomu ublizil
hento vyssie co som napisala to ma najviac a potom este
- taki zbohatlicki parchanti co maju drahe auta a na cestach robia hovadiny, lebo vsak co, im sa nic nemoze stat a co ich po tej 5 clennej rodine vo fabii,ktora ide podla predpisov
- kamionisti, ktori tiez absolutne neriesia tie male auticka pod sebou (i ked k tomuto mam scasti pochopenie, ale tiez len po urcite medze)
napr. minule som videla ako sa dvaja kamionisti predbiehali v nepriehladnej zakrute akoze pardon
- MATKY ktore svoje vlastne decko tahaju cez cervenu, lebo ten obchod na druhej strane asi utecie kym tam pridu normalne cez zelenu
- ludia vlastniaci zvieratko, ktore vsak absolutne nemaju pod kontrolou a behaju ako zvieratko zapiska
- vodici mestskej hromadnej dopravy, ktori "maju za kazdych okolnosti prednost"
- taxikari
och normalne som sa aj teraz vytocila ked som si na toto vsetko spomenula
je to strasne neopravnene a uvedomujem si to, ale hrozne moc nenavidim nakladne auta a kamiony a hlavne vselijake cisterny a domiesavace a take wtf veci obrovske
suhrnne ich volam ze obludy a viem proste ze je nevyhnutne aby boli na cestach a tak, ale proste hrozne ma vytacaju a netusim niekedy kde sa ich tolko berie!!! proste idem rano do roboty cez mesto a v mojom odbocovacom su sice len 4 auta predomnou ale su to 4 nechutne obrovske obludy a na jednu zelenu stihne prejst jedna z nich takze tam trcim 20 minut
alebo proste to ze cez tie auta vobec neni vidiet to ma tiez hrozne sere, ani na semafor ani nikam, proste nenavidim ich hrozne a vzdy ked vidim obludu snazim sa ju predbehnut
@warble Ďakujem za názor . Každopádne prepáč, že som ťa takto na sviatky rozčúlil- prisahám, že to nebol môj zámer . Samozrejme súhlasím s tebou vo všetko. Inak to, že na vine je vždy vodič je samozrejmé...žiaľ. Aj keď sa danému človekovi, s ktorým sa nehoda udeje nič nestane, tak vodič tak či tak do konca života bude žiť v strese. Je to kvôli následkom po nehode. O pár rokov môže chodec zomrieť a súd sa začína :/ (poznám to z vlastnej skúsenosti, no nie v mojom prípade ale v prípade známeho).
@h8u Ďakujem tiež za názor . Áno nákladné autá sú pre viacerých vodičov/vodičky postrach. Žiaľ všetci musíme pracovať :/. Ale žiaľ tiež nikoho nepoteší trepať sa 20 km za cisternou, ktorú nemôžeš obehnúť a do auta sa ti dostane taký smrad, že ... ach
mňa hnevajú iba ľudia, ktorí si asi myslia, že sú hrdinovia ciest a nedávajú ani smerovky, nesvietia poriadne, chodia si akú chcú a sú neohľaduplní.. a ešte nemám rada kamióny a tak lebo sa strašne vlečú a potom ich musíme obiehať a ja sa bojím obiehať teda niežeby som šoférovala mne úplne stačí sedieť vedľa
@strangelove Áno, áno. Cyklistické preteky (pelotón) verím, že dokážu človeka poriadne nazlostiť. Sám som cyklista a sám sa zúčastňujem pretekov, takže viem ako to chodí- Pelotón zo stovky cyklistov a za ním pelotón ešte z viacej áut.
Hondičkári, golfičkári a tí čo majú oktávku ktorá im ide za 3 litre a majú 120 koní lebo majú čip!
No a netreba zabudnúť na majiteľov starých bmw, tí stoja tiež za zmienku
Vsetci co idu pomalsie ako ja, alebo zavadzaju alebo sa tvaria ze vedia jazdit a ine odludy...niekedy by som najradsej niektorim frajerom odtrhol hlavu, takym co vedia len rychlo jazdit dopredu, a v meste potom saskuju a nevedia kadial ist...
Kamionisti sú v pohode úplne chápem že sa lepia na dementov keď nevedia jazdiť lebo ako vodič kamiónu keď ma obmedzený počet hodin jazdy a ak sa má za niekym vliecť tak sa mu rapídne znižuje dojazd je to jednoduchá matika a nenaser sa keď kvôli nejakému sviatočnému šoférovi prichádzaš o čas a peniaze.
Taxikári tiež v pohodičke resp. všetci vodiči z povolania u mňa majú pochopenie nakoľko viem aké je to sa ponáhlať a človek má len jedny nervy...
Najviac mi vadí neskúsený šofér, ktorý má pár rokov vodičák a aj tak jazdí jak dement.. hlavne ak sa ponáhlam a stojím za autom na vedlajšej ceste a on furt stojí a ani za nič sa nepichne a nenatlačí na hlavnú potom nič nestíham.. Ale riešim to tak, že aj keď stoja predomnou a čakajú kto ich pustí sa tam natlačím cez protismer a aj keď mi ide auto oproti pokiaľ ma nepustí neuhnem a normalne sa natlačím na hlavnú...
@cobra hmlíčkari sú vodiči, ktorí pustia zadné hmlové svetlá akonáhle zbadajú hmlu. Je im však jedno, či je hmla veľmi slabá a viditeľnosť je 300m alebo hustá.. hmlové svetlá mosá byt! A tiež im je jedno, že keď ideš za nimi v noci, tak ti idú vypáliť zrak.. ale keď im svietim potom diaľkovými svetlami do spätného zrkadla, resp. hodnú chvíľu na nich blikám zvyčajne hmlové svetlo vypnú
@mojdedo Tak ja jazdím bezpečne a plynulo, nevytváram zápchy ako niektorý dokáže vđaka svojej drmencií...
Milujem na križovatke keď sa aj tak natlačí aj keď vie že neprejde križovatku a ucpe ju.. Potom ďalší dostanú zelenú a len trúbiť môže na dementa a niekedy by stacilo použiť rozum a napr. ak už zavadzám tak sa pokúsim nejako uhnúť kľudne aj do bus pruhu... Ale nie jak kkti ucpú cele račianske mýto a na semafóre stojím 3 zelené bez pohnutia.
Potom mi ostane len možnosť ich vytrúbiť natlačiť sa a ísť cez koľaje lebo by som tam bol aj mesiac
taxikári, lebo jazdia ako keby mali prednosť pred všetkým ostatnými (aspoň tu u nás to tak robia) ... niektorí kamionisti tiež, najmä keď kamión prebieha kamión niekedy aj cyklisti, keď bez akéhokoľvek znamenia odbočia cez celú cestu a človek musí brzdiť, aby ho nezrazil...
no a potom ešte taká špeciálna skupina "diaľničných závodníkov" , ktorí si idú 110 a keď ich niekto predbehne, tak to neprežijú a musia toho človeka predbehnúť tiež a akonáhle sa zaradia, tak spomalia naspäť na 110... takým tlieskam... 0_0
cyklisti, čo sa hrajú na cestné ľadoborce sú najviac a potom tí kávenkári vo vytunených kinderfábiach, čo striekajú s rozptylom dva metre okolo seba, keď spravia niečo silne ilegálne, napr. nevyhodia blinker na križovatke
Nie aom vodič, snúbenec ale jea vien sčasti posúdiť. Najhorší v Trnave sú taxikári, lebo je ich tu po kokot s prepáčením a asi 90% z nich sú fakt arogantkovia, plné čiary, daj prednosť v jazde, to im nič nehovorí...
zatiaľ ma najviac vytáčajú dôchodkyne na bicykloch, oni si idú cez cestu, úplne mimo prechod, vychádzkovým krokom popri bicykli a nesere ich že po ceste chodia autá, minule som takto jednu skoro zrazila
Toho je vela ale celkovo vsetci neskuseni, arogantni ,,hrdinski,, vodici a tych je viac ako skusenych bohuzial... tri krat mi takito dementi neakym sposobom poskodili auto... 1. Parkovanim, 2. Nedanim prednosti, 3. Predbiehali ma cez plnu... a najlepsie je ked idem po dialnici a vidim jak krasavice v SUVckach dorabaju make-up..
ked idem maximalnou povolenou rychlostou a niekto ma predbehne... Alebo debil co pomalym krokom prechadza mimo prechod, na takych treba nohu na plyn az sa naucia neohrozovat premavku. Cyklistov co davaju smerovky na vsetky strany. Uzke vozovky, rozbiehanie sa do kopca. To uz je ci, nie kto.
Obcas cez dediny,kde obyvatelia chodia cez cestu ako sa im zachce a ignoruju fakt,ze prechod je par metrov od nich
Cyklisti dochodci,ktori su schopni ist po strede cesty
A este tych vselijakych 'frajerkov' ti su asi najhorsi. Idem po dedine 54-55 maximalne!!!! A on sa musi na mna lepit proste a potom ked m konecne predbehne,tak o par minut brzdi jak debil a zas sa stretneme
A aj tie kamiony,traktory a tak mi nie su moc prijemne,ale tak ak jazdia v pohode,tak ok.
Nemáme tu ani MHD ani taxi aj kamiónov je pomenej.. Ale vedia ma rozčúliť chodci ktorí sa just musia vopchať na prechod aj keď u nás idú 3 autá za rok a keby počkali 10 sekúnd tak by mohli ísť ale oni ne! A ty či brzď jak blázon!
A potom druhá kategória čo ma skôr irituje sú tí ignoranti s lakťom z okna, hudbou na pol mesta
Ti co nedavaju blinker ked idu z kruhacu (lebo ja si mam z prsta vycuciavat kam milostivi odbocuju a musim velakrat zbytocne cakat kym sa vobec dostanem na kruhac)
Experti co ma predbehnu a potom sa zaradia meter predomna
Chaoťáci co nesleduju znacky a potom zmatkuju na krizovatke lebo nevedia kto ma prednost a vobec kde je sever
@pendecha Mňa tiež rozčuľuje, keď niekto nedá smerovku, keď vychádza z objazdu, no na druhej strane sa mi už veľa krát stalo, že niekto mal smerovku zapnutú a potom vôbec neodbočil. Už som začal byť mimoriadne paranoidný a vždy radšej počkám kým prejde.
Trubenie a hukacky. Najhorsi su elektricky a agresivni vodici a sanitky. Musim si zapchavat usi. Vacsinou pri tej sanitke. Nech mi nikto nevravi ze to neposkodzuje sluch. Nechapem elektricky ked stojim tam daleko na ostrovceku, ze ma takmer moze zrazit auto zo zadu a ta hlupana na mna trubi jak keby som na trati stala strasne hysterky to soferuju...a tiez vsetci kamionisti co Len tak zo sadizmu pre potesenie z vylakania chodcov trubia ved preco nebyt kkt ked ma IQ v minusovych hodnotach.
Nemám rád všetkých vodičov ktorý používajú trubku. Odkedy som taxikár tak tie trubky počujem častejšie ako keď jazdím na svojom aute. Proste ide taxikár tak je arogantný a treba na nho trubit aj pri najmenšom zavahani. Komu tým trúbením pomôžu to neviem. Takže jediný ľudia na cestách ktorý mi vadia sú tí ktorý používajú trubky, to je jedno ci to je cyklista, obyčajne auto, taxi, bus alebo kamion.
takto všeobecne nikto pokiaľ samozrejme dodržuje predpisy a hlavne rešpektuje značky. Vo všeobecnosti mi nevadia ani pomalý vodiči, ja som bola tiež začiatočník a na ceste, kde bola 90 som proste išla tých 80-90, kde už ostatní trúbili, že či som sprostá. Nejak som ich vtedy nevnímala, ja som išla tak ako som mala.
No vedia ma vytočiť ,,vodiči,, ktorí si myslia, že sú na ceste sami, nedávajú smerovky, prednosť, predbiehajú aj keď vidia, že ty odbočuješ.... Proste ľudia, ktorí vodičský urobili za klobásy iba v mojom meste viem o troch takých ....
-ľudia čo prebiehajú cez cestu na červenú
-vodiči čo ťa nepustia na prechode
-chodci čo sa vrhajú na prechod bez toho aby sa uistili, že ich auto púšťa
-ale hlavne a úplne najviac tie pi.e co sa malujú, telefonujú, smskujú, fajčia za volantom, mne je jedno, že sa tá krava zabije, nech skape keď je sprostá a musí si dať špirálu na diaľnici, ale neuvedomuje si, že môže zabiť úplne nevinného človeka, to ma neskutočne vytáča
a potom debili a.k.a "mal som tri pivá, môžem šoférovať", k tomu sa rátajú aj moroni, čo sú tak sprostí, že k nim sadnú do auta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
proste cuvam a on mi tam vybehne poza auto
alebo stari ludia maju 5 metrov od seba prechod pre chodcov, nie oni sa jebu cez 4 prudovku normalne
proste neznasam fakt neznasam takychto ludi, lebo ked sa nieco nahodou stane tak vzdy na vine bude vodic a nebude to len o nejakych peniazoch ale aj o tom, ze niekomu ublizil
- taki zbohatlicki parchanti co maju drahe auta a na cestach robia hovadiny, lebo vsak co, im sa nic nemoze stat a co ich po tej 5 clennej rodine vo fabii,ktora ide podla predpisov
- kamionisti, ktori tiez absolutne neriesia tie male auticka pod sebou (i ked k tomuto mam scasti pochopenie, ale tiez len po urcite medze)
napr. minule som videla ako sa dvaja kamionisti predbiehali v nepriehladnej zakrute akoze pardon
- MATKY ktore svoje vlastne decko tahaju cez cervenu, lebo ten obchod na druhej strane asi utecie kym tam pridu normalne cez zelenu
- ludia vlastniaci zvieratko, ktore vsak absolutne nemaju pod kontrolou a behaju ako zvieratko zapiska
- vodici mestskej hromadnej dopravy, ktori "maju za kazdych okolnosti prednost"
- taxikari
och normalne som sa aj teraz vytocila ked som si na toto vsetko spomenula
suhrnne ich volam ze obludy a viem proste ze je nevyhnutne aby boli na cestach a tak, ale proste hrozne ma vytacaju a netusim niekedy kde sa ich tolko berie!!! proste idem rano do roboty cez mesto a v mojom odbocovacom su sice len 4 auta predomnou ale su to 4 nechutne obrovske obludy a na jednu zelenu stihne prejst jedna z nich takze tam trcim 20 minut
alebo proste to ze cez tie auta vobec neni vidiet to ma tiez hrozne sere, ani na semafor ani nikam, proste nenavidim ich hrozne a vzdy ked vidim obludu snazim sa ju predbehnut
@Mojdedo
@Artusios
Tak tak pravda. Je smutné, že im nezáleží na vlastných životoch a ohrozujú zároveň aj životy ostatných na ceste :/ .
No a netreba zabudnúť na majiteľov starých bmw, tí stoja tiež za zmienku
mna uz nic nafukal som
---a na cestach by tiez bolo o 90% menej aut.
najlepšie sa šoféruje uprostred noci
Taxikári tiež v pohodičke resp. všetci vodiči z povolania u mňa majú pochopenie nakoľko viem aké je to sa ponáhlať a človek má len jedny nervy...
Najviac mi vadí neskúsený šofér, ktorý má pár rokov vodičák a aj tak jazdí jak dement.. hlavne ak sa ponáhlam a stojím za autom na vedlajšej ceste a on furt stojí a ani za nič sa nepichne a nenatlačí na hlavnú potom nič nestíham.. Ale riešim to tak, že aj keď stoja predomnou a čakajú kto ich pustí sa tam natlačím cez protismer a aj keď mi ide auto oproti pokiaľ ma nepustí neuhnem a normalne sa natlačím na hlavnú...
Milujem na križovatke keď sa aj tak natlačí aj keď vie že neprejde križovatku a ucpe ju.. Potom ďalší dostanú zelenú a len trúbiť môže na dementa a niekedy by stacilo použiť rozum a napr. ak už zavadzám tak sa pokúsim nejako uhnúť kľudne aj do bus pruhu... Ale nie jak kkti ucpú cele račianske mýto a na semafóre stojím 3 zelené bez pohnutia.
Potom mi ostane len možnosť ich vytrúbiť natlačiť sa a ísť cez koľaje lebo by som tam bol aj mesiac
no a potom ešte taká špeciálna skupina "diaľničných závodníkov" , ktorí si idú 110 a keď ich niekto predbehne, tak to neprežijú a musia toho človeka predbehnúť tiež a akonáhle sa zaradia, tak spomalia naspäť na 110... takým tlieskam... 0_0
Cyklisti dochodci,ktori su schopni ist po strede cesty
A este tych vselijakych 'frajerkov' ti su asi najhorsi. Idem po dedine 54-55 maximalne!!!! A on sa musi na mna lepit proste a potom ked m konecne predbehne,tak o par minut brzdi jak debil a zas sa stretneme
A aj tie kamiony,traktory a tak mi nie su moc prijemne,ale tak ak jazdia v pohode,tak ok.
A potom druhá kategória čo ma skôr irituje sú tí ignoranti s lakťom z okna, hudbou na pol mesta
Experti co ma predbehnu a potom sa zaradia meter predomna
Chaoťáci co nesleduju znacky a potom zmatkuju na krizovatke lebo nevedia kto ma prednost a vobec kde je sever
No vedia ma vytočiť ,,vodiči,, ktorí si myslia, že sú na ceste sami, nedávajú smerovky, prednosť, predbiehajú aj keď vidia, že ty odbočuješ.... Proste ľudia, ktorí vodičský urobili za klobásy iba v mojom meste viem o troch takých ....
-vodiči čo ťa nepustia na prechode
-chodci čo sa vrhajú na prechod bez toho aby sa uistili, že ich auto púšťa
-ale hlavne a úplne najviac tie pi.e co sa malujú, telefonujú, smskujú, fajčia za volantom, mne je jedno, že sa tá krava zabije, nech skape keď je sprostá a musí si dať špirálu na diaľnici, ale neuvedomuje si, že môže zabiť úplne nevinného človeka, to ma neskutočne vytáča
a potom debili a.k.a "mal som tri pivá, môžem šoférovať", k tomu sa rátajú aj moroni, čo sú tak sprostí, že k nim sadnú do auta.