Nie som prave z tych, ktori by sa nad niecim zamyslali cele dni........ Akonahle je problem vyrieseny, zabudnem a preto som sa nikdy na nikoho dlho nehneval......
Ale ak ma skusenost pouci , ze niekto je chrapun, nemam problem ho vyradit zo zivota navzdy......
Tak nejak som si nie len uvedomil, ze clovek ktory mi robi zle si nezasluzi aby som ho mal rad , ale aj som to zacal naozaj tak vnutorne citit....... a to mi dost ulahcilo zivot
Permanentne ma sere vedenie skurvenej organizácie v ktorej som zamestnaný. Toľko hlúposti pohromade sa len tak nevidí. Škoda že musím len držať hubu a krok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale ináč sa to nedá takto porovnávať.
Ale ak ma skusenost pouci , ze niekto je chrapun, nemam problem ho vyradit zo zivota navzdy......
Tak nejak som si nie len uvedomil, ze clovek ktory mi robi zle si nezasluzi aby som ho mal rad , ale aj som to zacal naozaj tak vnutorne citit....... a to mi dost ulahcilo zivot
Chuchvalec
fíha, Ty si to cítila ?