Ovplyvnilo ma x ludí, od kamarátov, bratov, rodičov až po moje idoly v hudbe filmoch a športe... ale najviac moja ex, baba, ktorá prevrátila môj život naruby - doslovne.
najviac ma ovplyvnil jeden úžasný chalan ktorý mi ukázal čo je láska, bolesť, ako bolí strata a vlastne ma naučil správať sa a bojovať vždy za to čo chcem a konať tak aby som neublížila v rámci možností sebe ani ostatným .. za to všetko mu nesmierne ĎAKUJEM
Človeka v podstate ovplyvní mnoho vecí a mnoho ľudí v živote. Ovplyvní ho rodina a miesto kde vyrastá. Potom ho ovplyvňujú spolužiaci a ďalší ľudia v jeho blízkosti. Ale čo ma najviac ovplyvnilo, je moja viera.
Tazko povedat, vela ludi ma v zivote ovplivnilo a zmenilo. Pocas zivota sa korigujes/menis podla kamaratov. Myslim to tak ,ze aby som pocas zivota nemal s nikim konflikt.
Rodicia,Otec,Moj Kamarat z Roboty Roman,a zopar dalsich kamosov
určite moj otec, pretože mi presne ukázal to ako sa správa človek egoista, ignorant, človek mysliaci len na seba... a vďaka nemu viem, čo od života chcem, aký život chcem dať niekedy svojím deťom. Ukázal mi jednoducho opak toho ako chcem ja niekedy so svojou rodinou žiť.
mňa ovplyvňujú všetci ľudia, s ktorými som sa doteraz stretla ... konkrétne svojím zmýšľaním a správaním voči ostatným ... ale nepovedala by som, že ma to naladilo na správnu koľaj ... ja tú koľaj ešte len hľadám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Najviac som ovplyvnil asi sam seba ked som otvoril oci
a potom som ovplyvnil sám seba, keď som začal rozmýšľať "inak"..
A škola.
Rodicia,Otec,Moj Kamarat z Roboty Roman,a zopar dalsich kamosov
Mama - naučila ma nedoverovat
Brat - naučil ma neustupovat ( vtom mam ale stále medzeri )
Sestra - tá nič
Druha láska - naučila ma nenavidiet sameho seba
Aktuálna polovička - naučila ma plakat , uprimne sa smiat a trápit sa koli druhým
Takže hore uvedený ma hlavne ovplyvnili . A každému ,som zato nesmierne vdačný