Ja si poslednú dobu myslím, že starí ľudia nezvládajú záplavu informácií na internete. Oni sú ešte asi z tej generácie, kedy verili všetkému, čo čítali...
U starých ľudí je menšia šanca, že sú vystavení internetu, čiže skôr je to tá generácia štyridsiatnikov až päťdesiatnikov, ktorí majú prístup na internet, ale nevedia sa vôbec zorientovať v kyberpriestore. Čo poznám dôchodcov tak oni zväčša kokotinám neveria, pretože informácie majú hlavne z telky, teda od ešte relatívne normálnych médií typu Markíza a RTVS.
@oiquell77 Zalezi co chapes pod pojmom "volicske jadro", ci dominantnu generacnu kategoriu, alebo dlhodobo vernu skupinu. Ak prve, tak to nieje pravda, praveze Kotlebovci maju dost mlade volicske zastupenie, lepsie je na tom iba PS.
Ten kto nemal donedávna v podstate ziadny prinos informacii a naraz sa mu ich dostalo tolko, ze si nevie vybrat tie logicke a spravne napr moji rodicia im veria a stari rodicia vobec.
ja nechapem ako si to mozu dovolovat mainstreamove media.. mat 70 rokov a byt odkazany na informacie len z markizy jojky ci dennik n tak po tyzdni sa asi zastrelim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Posudzujem podla kometarov hlavne na FB. Mladi ludia si väcsinou vedia filtrovat informacie a dochodcovia netravia na internete vela casu.