zeny, a hlavne inym zenam.. neviem kto to tu uz pisal, ale je to tak, muzi su statisticky uprimnejsi.. este raz pisem STATISTICKY..pre rypalov a podobnych ufonov..
Každý správny chlap si veci rieši a diskutuje priamo(neklame). Každá žena robí pletky a keď klebetí tak väčšinou aj klame či už vo svoj prospech, alebo aby to bolo o čom diskutuje zaujímavejšie. S toho vyplýva že ženy klamu určite viac ako muži.
Všetci klamú...Aj muži aj ženy rovnako...Rozdiel je možno vo veciach, v ktorých klamú...
Ale osobne viac dôverujem mužom, Viem,že zrádzam vlastný druh Ale ženy sú tie, ktoré sa v momente dokážu zmeniť na zákerné svine, ktoré sa snažia urobiť všetko preto,aby získali to,čo chcú, aby sa mali oni najlepšie a pritom zabúdajú na priateľov (výnimky existujú)...To sa však hlavne týka vzťahov medzi dvomi ženami...
Preto by som sa o môjho pohľadu prikláňala viac k odpovedi "ženy". Ja osobne viac verím chlapom ako ženám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
je to individuálne
každý klame,bez rozdielu na pohlavie!
muzi si vymyslaju
@rischo
Ale osobne viac dôverujem mužom, Viem,že zrádzam vlastný druh Ale ženy sú tie, ktoré sa v momente dokážu zmeniť na zákerné svine, ktoré sa snažia urobiť všetko preto,aby získali to,čo chcú, aby sa mali oni najlepšie a pritom zabúdajú na priateľov (výnimky existujú)...To sa však hlavne týka vzťahov medzi dvomi ženami...
Preto by som sa o môjho pohľadu prikláňala viac k odpovedi "ženy". Ja osobne viac verím chlapom ako ženám...