Mno .. som dost prekvapena kto postupil aj ked som to cakala ale v kutiku duse som dufala ze ze to nebudu ty dvaja
Chcela som Martinakovu ..
a ked tak tak dufam ze nevyhra Gasparovic .. lebo ma fakt klepne ... ale dufam ze vyhra Radicova ale tak taky vyber ze dead ...
ale aj tak si myslim ze vyhra Gasparovic
hmm a mam este jednu poznamku .. Ludia preco nejdete volit?? keby som mohla volit tak by som urcite sla .. ale tak to nieje normalne ze polka naroda nesla volit a potom budu nadavat ze jaky debilny prezident/ka mno nepochopim ...
je jedno koho budete volit len chodte aby bola nizsia sanca na vyhru Gasparovica
hej.. sa mi zda ze Radicoova ma nejaku moc veliku reklamu.. nie ? kde na to zobrala peniaze a tak si myslim ze je zapredana rovnako (ako si to mysli) @6
Bol som pesimista a veril som v Gasparovica, ale po vcerajsku je velmi pravdepodobne ze vyhra Radicova. Ak sa Mikloskove a Martinakovej hlasy preleju k Radicovej a HZDSaci nepojdu volit alebo nedaju hlas zradcovi ich strany tak je Gasparovic nahraty.
@14@d170 netreba byt pesimisticky... ja verim v to, ze vyhra Radicova... ppreco si myslite ze Gaspar? to nie je fer... treba ist volit a nespoliehat sa na to, ze aj tak vyhra tej stary ()uj(o).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
"Ten patkaň" na Zemplíne to je potkan. Ja jej dnes dávam za pravdu. Iba sa obávam krčmovej mentality Slovákov.
Chcela som Martinakovu ..
a ked tak tak dufam ze nevyhra Gasparovic .. lebo ma fakt klepne ... ale dufam ze vyhra Radicova ale tak taky vyber ze dead ...
ale aj tak si myslim ze vyhra Gasparovic
hmm a mam este jednu poznamku .. Ludia preco nejdete volit?? keby som mohla volit tak by som urcite sla .. ale tak to nieje normalne ze polka naroda nesla volit a potom budu nadavat ze jaky debilny prezident/ka mno nepochopim ...
je jedno koho budete volit len chodte aby bola nizsia sanca na vyhru Gasparovica
Radičová je zapredaná cudzím
heh @3 krčmová mentalita??? neviem ako mám pomenovať mentalitu mediálne vymytého mozgu...
» www.birdz.sk/forum/prezident...
www.zlyprezident.sk
www.zlyprezident.sk
www.zlyprezident.sk