Ostatné nepoznám a ani som nezaregistrovala, že Jurovižn prebieha, ale Horehronie je náš finest homemade bullshit.To tam rovno môžeme poslať Janka S. a jeho kultovú ,,Do tankoch".
vyhrá to asi fakt Kristína s piesňou Horehronie, aj keď ja fandím skupine Aya Keďže sú fakt dobrí.. Dokonca nedávno mali u nás v Senci aj výchovný koncert..No. Nemali chybu
tchhh... no prosím výber stojí tak či tak za prd... to na svk nemáme poriadnu skupinu, ktorá proste žije hudbou, a nie ksichtmi a tým kde do riti sa napchať?
presne, uz od uvedenia a potom PRUDKO NENAPADNEHO NASADENIA DO RADII je jasne, kto vyhra...........
aj tak je naj Figaro a Z osnov........lebo su originalni
Horehronie je kopia Fairytale........nie doslovna, ale je to ten isty styl
je mi z toho celeho zle, a to som sa tak tesila...........ze to mozno pojde do finale ako dostojny nastupca minulorocnej pecky........ked Pociskova vytiahla ten ultrazvuk a Mikulcik vyzeral tak fesne.........
KRASNA VYPATLANA DEVUCHA CO SPIEVA O HOREHRONI O JE TAKA KRAVA S PEKNOU TVARICKOU NIC INE ZIADNE VYSKY NIC SPIEVA LEN TAK OD BUKA DO BUKA VED NELA A ONA SA TO NEDA ANI POROVNAT IDME NA HAMBU SVäTSKU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Marián Bango - Ty tu ticho spíš
aj tak je naj Figaro a Z osnov........lebo su originalni
Horehronie je kopia Fairytale........nie doslovna, ale je to ten isty styl
je mi z toho celeho zle, a to som sa tak tesila...........ze to mozno pojde do finale ako dostojny nastupca minulorocnej pecky........ked Pociskova vytiahla ten ultrazvuk a Mikulcik vyzeral tak fesne.........