nevie spievať mal vypadnúť už v semifinále neviem ako ďaleko sa dostane že celý východ mu posiela asi hlasy ale nevie spievať..
a chodúr narozdiel od neho spievať vie, za to že ste malé pojašené pipky čo žerú debila ako je šmajda a nepočujete jeho krásny hlas je možné že vypadne ale ak vyhrá šmajda asi naňho spácham atentát lebo NEVIE SPIEVAŤ....
@5 a chodur je male namyslene daco, otvara si hubu aj tam kde nema, lebo ked niekto je milacik poroty, co by si on nedrbol do nejakej hudobnej osobnosti , na ktorej slapaj sa ani s mont blancu nemoze pozriet smajda ma aspon charakter a VIE spievat, to co mu sadne. chodur tiez vie dosrat pesnicku ked chce aj ked nechce chodur von!!!
Je sice pravda, ze chodur je lepsi spevak ako smajda, ale smajda ma bavi!!!! chodur je nudny!!! keby mal smajda niekde koncert, tak nevaham a idem, no po chodurovi by som ani nepachla. pre mna je superstar, ten kto ma najviac zaujme, pri ktorom sa nenudim a nie ten kto spieva kazdu pesnicku uplne rovnak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nevie spievať mal vypadnúť už v semifinále neviem ako ďaleko sa dostane že celý východ mu posiela asi hlasy ale nevie spievať..
a chodúr narozdiel od neho spievať vie, za to že ste malé pojašené pipky čo žerú debila ako je šmajda a nepočujete jeho krásny hlas je možné že vypadne ale ak vyhrá šmajda asi naňho spácham atentát lebo NEVIE SPIEVAŤ....