Pred časom som písal taký zoznam asi desiatich birdzákov, ktorých názory si vážim, ale bohužiaľ čím ďalej tým viac zisťujem, že veľká časť z nich je "terribly biased", aj keď sú to inak inteligentní ľudia
do tejto veľkej časti určite nepatria barbydka, kaku a viac menej ani midnight a night...
@majo16 walterdonath z birdzu bohužiaĺ odišiel ale z toho čo som videl na neho nikto nemal ani zďaleka po intelektovej stránke. Keď som videl ako je ten sčítaný a ako hovorí, tak som sa oproti nemu cítil ako idiot. Navyše na youtube prispieva (dnes už menej) pod rôzne videá a absolútne spisovne (podľa toho čo písal aj prekladá právnické texty) vie francúzsky, nemecky a anglicky a okerem toho česky čo je srandovné keď sa povie ale máloktorý slovák ovláda českú gramatiku. Škoda že ho antifunebračka vyhnal
V prvom rade @midnight , tak inteligentneho, prezieraveho scitaneho a zaroven unbiased, open-minded, sebareflexivneho, uvedomeleho cloveka len tak clovek z tejto planety neporodi. Taktiez @night , pre ktoreho plati vacsina zo spominaneho, a este @nicolkaa , lebo ma velke prsia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@strejdabob
do tejto veľkej časti určite nepatria barbydka, kaku a viac menej ani midnight a night...
@coquette to kto je? mi to ukazuje ze uzivatel neexistuje
ja ked nemam co k teme povedat tak ju ani neotvaram.otvorim taku kde mozem poradit,skritizovat nieco,zabavit sa alebo sa aj k niecomu priucit.
jeho si všímam pravidelne a pri jeho komentoch mám stále pocit, že "áno, presne toto som chcel napísať aj ja, konečne rozumný človek!"