čím hlbší, tým lepší. ale zasa nie úplne hlboký, musí byť nejak... zafarbený, podtrhnutý nejakým... neviem čím. hm.
a chrapčáky!!!
osobne milujem hlas toma waitsa.
a často sa stane, že niekto ani nemusí mať taký ten sexy hlas, ale rozpráva tak neuveriteľne sexuálnym spôsobom, že sa to ani nedá opísať.
to je napríklad Chris Corner.
a fascinuje ma hlas, ktorý znie, akoby sa ten človek práve zobudil. tak ospalo chrapčavo. ňňňň.
a napríklad mám kamaráta, ktorý má aj hlboký, aj krásne tak zamatový hlas, trošku zastrený... ale neznie to sexy, pretože dáva blbo prízvuky. proste nepracuje s hlasom a nevie to využiť. čo je škoda, lebo podľa mňa by sa dalo sa spraviť počas počúvania jeho hlasu, keby s ním vedel pracovať.
Mňa strašne fascinuje hlas Michala Saba- moderátor Europy2... ako totálne, on keď niečo povie, som mŕtva... Taký strašne sexy, zamatový, jemný, no proste WOW... magnetizujúci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a Delik
a chrapčáky!!!
osobne milujem hlas toma waitsa.
a často sa stane, že niekto ani nemusí mať taký ten sexy hlas, ale rozpráva tak neuveriteľne sexuálnym spôsobom, že sa to ani nedá opísať.
to je napríklad Chris Corner.
a fascinuje ma hlas, ktorý znie, akoby sa ten človek práve zobudil. tak ospalo chrapčavo. ňňňň.
a napríklad mám kamaráta, ktorý má aj hlboký, aj krásne tak zamatový hlas, trošku zastrený... ale neznie to sexy, pretože dáva blbo prízvuky. proste nepracuje s hlasom a nevie to využiť. čo je škoda, lebo podľa mňa by sa dalo sa spraviť počas počúvania jeho hlasu, keby s ním vedel pracovať.
zo slovenských sa mi inak páči hlas Ega z Rádia_FM a Dana Heribana.
(už som takmer zabudla, aké je toto kroch-kroch)
@tomas (už som mu to hovorila že sa mi jeho hlas veľmi páči)
Ian Somerhalder (tajomný a totálne sexy)
ale celkovo sa mi veľmi páči anglický prízvuk
pauli alebo Petr Rychlý ma genialny hlas ale aj tom a saliery nema najhorší
Vincent Price! Ako nevyzeral bohvieako, ale hlas mal vážne dobrý
a potom najerotickejsi hlas ma Marylin Manson, to sa proste neda..och
a potom Vincent Furnier(Alice Cooper)..
a potom by som tu este zaradila JEHO sepot .. (jeho nepoznate)
Chris Corner, to si úplne vystihla, mám z neho rovnaký pocit . Pieseň Bloodsport kvôli jeho hlasu počúvam neustále.
A Ian Sommerhalder sa vie hlavne veľmi sexi tváriť , ale aj hlas má príjemný...
Ja som zaťažená na hlasy, no skôr než erotické sa mi páčia tie príjemné, mäkké: Jason Wade (Lifehouse) je môj osobný balzám na dušu .
moja láska
:_ smiley:DD
Vôbec si to nemyslím, vo všeobecnosti ani "mediálne známe osoby" nejako nesledujem, ale tiež sa mi páči hlas Ega z _FMka.
on.najviac.