@aguri500 len tak pre zaujimavost , Fico bol za dekriminalizaciu marihuany , dokonca na skole ako pravnik o tom napisal pracu ake je to dolezite ... je to predajna kurva , je mi z neho na grc
@kokosovyorech ked nevies o com vravis , tak nepis ja nie som zastanca dekriminalizacie a nefajcim marihuanu , len chcem ukazat , aky je Ficko v skutocnosti ... politicka prostitutka , predava sa kade chodi ...
""Marihuana je výsledkom doby a bol by som posledný, kto by trval na tom, aby sme za vyfajčenie jednej cigarety poslali niekoho do väzenia. Zásadne som len za postih páchateľov, ktorí marihuanu vyrábajú, držia a predávajú," povedal Fico ešte v roku 2001. "
A v roku 2010 pred volbami sa k tomu vratil , ked videl kolko percent ma SAS ... si strasne zaslepena ked budu jeho volici chciet dekriminalizaciu tak bude jej najvacsi zastanca navzdy a nikdy inak raz to pochopis ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
to mi pripomenulo toto :
""Marihuana je výsledkom doby a bol by som posledný, kto by trval na tom, aby sme za vyfajčenie jednej cigarety poslali niekoho do väzenia. Zásadne som len za postih páchateľov, ktorí marihuanu vyrábajú, držia a predávajú," povedal Fico ešte v roku 2001. "
A v roku 2010 pred volbami sa k tomu vratil , ked videl kolko percent ma SAS ... si strasne zaslepena ked budu jeho volici chciet dekriminalizaciu tak bude jej najvacsi zastanca navzdy a nikdy inak raz to pochopis ...
šak hovorím, že som videla Miša Amottoviech, ako sa chodí každú chvíľu učesať, v prvej rade som bola
Len sa mi to nechce rozpisovať, je to na 10 strán denníka totiž, radšej ti dakedy naživo poviem
a hej, sama
a k teme sa nevyjadrujem