aj keď, teraz som si všilma, že tam je @hov ädo . zaňho chcem! ale, neskoro
a @mayo , my nepotrebujeme vlastnú, to by bol boj, nechcem, aby si prehral ale nie, máme obidvaja najkrajšie oči. malé si to uvedomuje a nedalo nás tam preto,lebo sme príliš silní konkurenti
my si pekne v piatok pôjdeme a pri každom poháriku, pri štrngnutí, si budeme hľadiť do očí a obdivovať vzájomne ich krásu, až zabudneme na alkohol(HA! HA! ...
no do pidžeonových bŕk, to čo má toto znamenať, čo sa všetci zbláznili a presedlali na pribináčika?
aj ja hlasujem za @petika a za svoje, a joelinkine a griet ma krasne, a a a este @black_soul také studánky má, a to ste bzikuláka nevideli naživo, bziki ma také oči, že dovi dopo! uz len keby nimi dobre videla. ale krasne su, to sa neda uprieť
@jogurtovakultura jeeej ty si pokladik dik za zdvihnutie nalady a z tychto uvedenych ma najkrajsie (najcharizmatickejsie) oci @hov ädo .. ale suhlasim s nazorom, ze kazde oci su pekne, hlavne ked odrazaju pekne vnutro cloveka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@spacecowboy
a @mayo , my nepotrebujeme vlastnú, to by bol boj, nechcem, aby si prehral ale nie, máme obidvaja najkrajšie oči. malé si to uvedomuje a nedalo nás tam preto,lebo sme príliš silní konkurenti
my si pekne v piatok pôjdeme a pri každom poháriku, pri štrngnutí, si budeme hľadiť do očí a obdivovať vzájomne ich krásu, až zabudneme na alkohol(HA! HA! ...
» www.birdz.sk/webka/suzka...
@transplantovana
presne tak! Vy ste už moc!
spacecowboy:
skakalka:
schizofrenik:
bonita:
kat:
incubus:
hovädo:
ena233:
coolgirlqa:
eeej hlavne si sem nemusel davat tu moju fotku 3 roky staruuu ojojooj
aj tak som anketovopoctena
aktuálna
teda túto som myslel
@spacecowboy toto ta jak napadlo? ???? hm?
hnede sa mi nepacia na nikom, v niakej farbe.. budem tulipan.. JA MAM NAJKRAJSIE !
a ked tak, tak mne sa pacia, take ake ma @petika
hnede nie su skarede, ale ked su take hnedozelene, to je strasne pekne
ale mám iného kandidáta.
@saw23
ale ta @41 ta ma fas pekne oci
aj ja hlasujem za @petika a za svoje, a joelinkine a griet ma krasne, a a a este @black_soul také studánky má, a to ste bzikuláka nevideli naživo, bziki ma také oči, že dovi dopo! uz len keby nimi dobre videla. ale krasne su, to sa neda uprieť