to iste jak @1 .. mne je v podstate uplne jedno kde mám účet, keďže väčšinou len prídem k bankomatu, vyberiem celé vreckové a vrátim sa tam až o mesiac po ďalšie, ale.. aj tak nenávidím celý ten skurvený systém, keď mám na účte trebárs 9,97 a nemôžem vybrať, to sa mi stáva PRAVIDELNE.
Teraz sa neoplatí zakladať si účet pokial si tam nedávaš väčšie množstvo peňazí, pretože každá banka zavedie poplatky aj na študentské účty, pokial to už nespravili, takže teraz by som si už účet určite nezakladala..sú to svine čo len hrabú, pritom majú vysoké zisky... šak Slovensko, netreba sa čudovať....aa ja osobne mám účet vo VÚBke
mBank určite,už asi 2roky tam mám učet som maximalne spokojny,žiadne poplatky. sice teraz sa trocha zmenil cenník ale využívam ho viacmenej len na IB,tak mi je to jedno. išlo mi to aby som nemal poplatky za vedenie učtu
mam v slsp aj to len z presvedčenia mojej matky , keby bolo na mne tak si zatiaľ žiaden učet neotvaram ...lebo aj študentske učty "UPLNE ZADARMO" až tak zadarmo nie su , keď sa na to poriadne pozriete ....dnes nič nie je zadarmo a už vôbec nie služby bánk ...
ja mam v CSOB a ak sa nemylim, vedenie mam zadarmo, aj vytahovanie a presuny na ine ucty, aj platby za one..no vlastne vsetko take bezne. ked vkladam v hotovosti na ucet, tak za to mi stahuju
v dexii nemam poplatok za vedenie uctu ak mam na ucte mesacny zostatok aspon 3 evry... pokial mesacne nespravim ziaden prevod cez internet tak neplatim absolutne nic a ak hej tak par centov.. zahranicne prevody mam uplne lacne... vyberat mozem z bankomatov dexie zadarmo kolko chcem.. z inych bankomatov 2x do mesiaca.. a tak.. a ucet mi plati do 26 rokov bez ohladu na to ci som student alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov