dost blbá je asi viktoria backham ked povedala, že nie su až taký bohatý ako si ludia myslia lebo ona nakupuje u Gucciho aj vo výpredajoch, chudaci, asi su na tom finančne dost zle
tomu ver, VIctoria Beckham. Tú by som taaak kopol do tej vychrtlej riti raz povedala že: ja vôbec nie som materialistka. Uspokojím sa aj s malým diamantovým prsteňom.
Pavel Rochnyak.....jáj, ale vy sa tu bavíte o celebritách...tak teraz neviem. A v dvojici so Siilviou Horváthovou-Kucharenko sa ich blbosť ešte krásne zdvojnásobí.
Aj tak je večina celebrit blbá bo si o sebe všeličo myslia a myslia len na seba!!...večina!!..napríklad ktorá celebrita myslí na svet tak ako michael myslel?
@jerry483 Veď tá Victoria mala vpodstate pravdu, ona je vlastne minimalistka. Iné ženy na to potrebujú rôzne väčšie sexuálne pomôcky, a ona sa dokáže uspokojiť aj s maličkým prsteňom.
@41 , no ten sa ešte dá ....ale on sa aspon tej nobelovky dožije jacksonovy ju kkti dali aš po smrti ..@najhappy , še jackson je mimozemštan ju ukamenujem mrňu modrú malú zelenú!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ešte Pavieeel ROchňáááčik..taký blonďáááčik buzerantský! ptfuj!
Áno, je veľmi ťažké byť kurva a užívať si peniaze zo siete hotelov jej deda (či otca,nvm)
oni su aspoň občas vtipný .. hlavne ked si na odovzdávanie cien zoberú aj oblek o 2 čísla väčší
a o slovenských ani nehovorím .. tý sú ete blbší
...ak sa dajú považovať za celebrity....