najlepsia je pre mna Beyonce ...............aa Rihanna sa mi sprotivila, cize ju by som dala asi za najneoblubenejsiu...a este ani tu Keshu moc nemusim...je mi nesympaticka..ani talentovana moc neje...i ked pesnicky ma celkom dobre..........radsej ostanem len pri tej rihanne...
rihanna je mi znich najnesympatickejsia...aguilera a allen sa mi zda ze teraz trochu utichli(allen sice mala the fear a not fair)...kela clarskon mam rada, aj la roux, gaga je uz trochu otrepana
Obľúbené Sinéad O´Connor, Amy Lee, Tarja Turunen, Sharon den Adel, Dolores O´Riordan, Gwen Stefani - ale tá len s No Doubt, Amy Winehouse, zo slovenských jednoznačne Jana Kirschner, Amy Mc Donald, Aneta Langerová, Pink
A neobľúbené.... Andrea Zimániová, Rihanna, Beyonce, Demi Lovato, Miley Cirus - to ani poriadne neviem ako sa píše ale to je hnus proste, a tieto speváčky alá Disney Channel.....
@corvuscorax o spevákoch tu reč ani nepadla, takže nechápem prečo si tu zaplietla jeho a Depeche Mode je zas skupina... takže mohla by si aspoň kvôli mojej zvedavosti povedať aj niečo ženského rodu?
@newgeneration nemám..počúvam všetko a nemám idol speváčku ani speváka..ani skupinu.. zo všetkého niečo.. nik nemá úplne super vec,že by sa mi páčilo len to a nič iné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Al. Regina Spektor?
-Missy Higgins
Naj
-lady GaGa
A neobľúbených je vééľa
Najneobľúbenejšia je Lady Gaga.
neoblúbené vypisovať ani nemusím, sú v možnostiach ankety
a neoblubene vsetky tie radiove one..
piussi, lucia
prve ma napadli. nechce sa mi nad tym rozmyslat.
A neobľúbené sem nejdem dávať ,lebo by to bol spam.
a tých neoblúbených je vela
Hayley 8ever
a najenobľúbenejšie: vačšina je uvedená v ankete...
a
Maria Brink
a najneoblúbenejšia... to bude zrejme Gaga...
+1!!
Bjork
a potom ešte Fiona Apple, Lykke Li, Bajka a Yukimi Nagano.
A neobľúbené.... Andrea Zimániová, Rihanna, Beyonce, Demi Lovato, Miley Cirus - to ani poriadne neviem ako sa píše ale to je hnus proste, a tieto speváčky alá Disney Channel.....
inak depeche mode,a kopu iných.. počúvam všetko
joj či si zvedavý
a si ako cyankáli
Ale k teme... napr Loreena McKennitt, Ikue Asazaki, Lisa Gerrard, Regina Spektor,... dost toho je