pamätám si, ako som neznášala Bellatrix, lebo zabila Siriusa. Potom sa niečo stalo a patrí k mojim obľúbeným. Ale okrem toho isto Voldy, Tonksová, dvojičky, Regulus (si pamätám, ako som ho hneď identifikovala pod R.A. B.) Luna...
Najskôr to bol Sirius Black a všetci ostatní záškodníci aj s Lily, ale hlavne Sirius, do toho som bola počas čítania 3-ky zaľúbená A neskôr Tom Marvolo Riddle, Draco, Lucius Malfoy
Mňa šlo roztrhnúť od jedu keď som sa dozvedela že Rowla mi zabila Remusa a Tonksovú to boli moji najobľúbenejší a jasné ešte Sirius a Luna a gejoš Dumbledore
@mielikki ten druhý link... dobre ma to pobavilo takto na večer
@popolcek ak ešte stále chceš, tak si kukni toto tieto poviedky som čítala, keď som mala asi 15 rokov a začala som prvý raz blogovať možno ťa niečo osloví
@mielikki tak to teda je... ale takú krátku poviedku som ešte nečítala výstižné, žiadne zbytočné chodenie okolo horúcej kaše tak to má byť len sme sa nedozvedeli, či k aktu nakoniec došlo :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
artur weasley, dvojičky, ron, harry,hermiona, draco, dumbledore, snape, bellatrix, kreacher, dobby,duch zloduch, luna, lupin, tonksová...asi všetkých (ach)
pamätám si, ako som neznášala Bellatrix, lebo zabila Siriusa. Potom sa niečo stalo a patrí k mojim obľúbeným. Ale okrem toho isto Voldy, Tonksová, dvojičky, Regulus (si pamätám, ako som ho hneď identifikovala pod R.A. B.) Luna...
a asi som ešte na niekoho zabudla
Inak Snape, Bellatrix a mozno este Fred s Georgom
● Sirius Black
● George & Fred
● Voldemort
● Dumbledore
+ z filmu Barty Crouch Jr.
(tie ostatné sú aj z filmov, aj kníh v podstate)
chcem nejakú FF sirius a niekto
ale vážne, neviem
Dúfaj, že ti tu niekto nepošle trebárs Sirius + Kreacher
ale po mojich skúsenostiach FF by ma to ani náhodou neprekvapillo
a inak, exstuje to!
» www.fanfiction.net/book/Harry-Pott...
a teda, konkrétne, toto je skvostné
» www.fanfiction.net/s/8729801/1/Fif...
@popolcek ak ešte stále chceš, tak si kukni toto tieto poviedky som čítala, keď som mala asi 15 rokov a začala som prvý raz blogovať možno ťa niečo osloví
» nelien.blog.cz/0709/rozcestnik...
alebo si napíš fanfikciu na fanfikciu a v rámci zachovania psychického zdravia ich radšej encháš vyrušiť
(i keď je pravda, že musí byť utrpenie žiť s hentakou úchylkou
Najlepšie spolu (/w~)"