minule bolo v tv, vysledki podobnej ankety. ze ktoru krajinu ludia hodnotili najlepsie. preto ma zaujima vas nazor, ktoru krajinu, mimo svojej domovskej, hodnotite najpozitivnejsie a najlepsie dakujem
To sa neda, snad vsetky kde som bola a to som presvedcena ze je nespocet dalsich uzasnych miest, ktore som este nenavstivila...
Tak napriklad milujem Anglicko, Francuzsko, Taliansko, Jordansko, Egypt, Chorvatsko...
Ale aj Cesko, Rakusko je krasne, dalej urcite severske krajiny, Amerika snad cela, Azia uzasna tu by som raz chcela spoznat, ale aj Island, Kostarika, proste vsetky ostrovy a uchvatna je aj Arktida, Antarktida to su fascinujuce a neobvykle miesta, na ktorych je uzasne, ako sa tam priroda dokazala prisposobit drsnym podmienkam...
Neplanovala som tolko toho sem vypisovat, ale ked mne sa paci cely svet, a mozno este viac sa mi paci ako vyzeral kedysi este pred milionmi rokov
takže....Prahu by som chcela vidieť takže aj Česko,Švajčiarsko,Rumunsko,Taliansko,Španielsko,Grécko je moja srdcovka,Nórsko,Fínsko,Rusko,Turecko,India,Čína,Japonsko,Austrália,Oceánia,Kanada,USA,Aljaška,Island,Brazília,Kuba,Havana ešte z ostrovov,Nepál som zabudla a Antarktída...asi všetko
Švajčiarsko, Fínsko, Česko, Holandsko, Jamajka.... Fínsko je hlavne kvôli prírode a hudbe, Švajčiarsko, Česko, Holandsko kvôli vláde a zákonom a Jamajka Kvôli kultúre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Tak napriklad milujem Anglicko, Francuzsko, Taliansko, Jordansko, Egypt, Chorvatsko...
Ale aj Cesko, Rakusko je krasne, dalej urcite severske krajiny, Amerika snad cela, Azia uzasna tu by som raz chcela spoznat, ale aj Island, Kostarika, proste vsetky ostrovy a uchvatna je aj Arktida, Antarktida to su fascinujuce a neobvykle miesta, na ktorych je uzasne, ako sa tam priroda dokazala prisposobit drsnym podmienkam...
Neplanovala som tolko toho sem vypisovat, ale ked mne sa paci cely svet, a mozno este viac sa mi paci ako vyzeral kedysi este pred milionmi rokov
Irsko, Holandsko, Belgicko, Francuzsko, Taliansko, Rakusko, Grecko, Finsko, Svedsko, Norsko, Dansko...Novy Zeland, Thajsko, Japonsko, Filipiny, Bora Bora, Mexiko, California, Columbia, Venezuela...tieto staty raz navstivim...a postupne vam budem posielat pohladnice
kto nezazije, nepochopi
Tak najvyššiu HDP má Lichtenštajnsko, Qatar a Luxemburgsko
potom rakúsko a francúzsko, teda skôr len paríž, inde som nebola
@alpynus co je to????
a ešte aj Kanada.